Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
menyoronc
aktív tag
válasz soultrapp #6949 üzenetére
Köszi!
Na igen, épp ez az h mindenhol csak a Bf3-t hallom h kihasználja...vagy várható h a jövőre kijövő játékok szintén kihasználják majd a 2G-t? Mert ha nem akkor azt a +7 v. 10k-t inkább másra költöm.Az fx6100 elég lesz a 7850 mellé ha meghúzom?
Szóval Sapphire...és ez a másik kettő? Milyen a hűtésük?
Sapphire 7850 2GB DDR5 OC 11200-14-20G
MSI 7850 2GB DDR5 R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC
Gigabyte 7850 OC 2GB GDDR5 GV-R785OC-2GDKöszönöm!
Üdv: Gábor
-
soultrapp
senior tag
válasz menyoronc #6957 üzenetére
nem csak a bf3ban kell a 2gb.
a jövő játékaira meg tuti kell a 2gb,de lassan majd a 3rom is.az fx 6100am kihajtja a 6950em ezért mivel kb egyforma kari a 7850el így ki kell neki hajtani.nekem 3.6on van a proci,de szerintem alapon is eléglenne.
sapphire jó.hűtésre is.
msi ről is jókat hallok tudásban,de a hűtést nem tudom milyen.
gigabyte szar...egy jó tanács:ne sajnáld azt a +7ezret.
én is 1gb-os 6950et vettem és bánom is.
csak nekem még 15el lett volna több a 2gb-s.ez az én véleményem.
-
menyoronc
aktív tag
Akkor várok még egy kicsit hátha lejjebb megy a 2G-s ára is:-)
Gigával mi a baj? Volt aki ajánlotta mert ugyanez a hűtőjü 7870-e van.
MSI?Üdv: Gábor
-
soultrapp
senior tag
-
gyuromoj
veterán
Valakinek van MSI HD7870-e? Lehet Sapphire helyett azt veszek, hátha Hynix lesz rajta, mivel ha jól olvastam akkor abból kevesebb fogyott mint a többiből.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
válasz Malibutomi #6967 üzenetére
Akkor szerintem jövőhét után bepróbálok egyet. Jövőhéten kedden megyek Dortmundba és csak pénteken jövök haza. Először úgy is alapon menne, amíg nem veszek egy másik tápot, de a tudat megnyugatatna, ha tudnám hogy jól húzható a VGA amit veszek.
Amúgy meg HD4670 után kész megváltás lesz egy ilyen kártya.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz DroiDMester #6919 üzenetére
Csak azért, hogy legyen itt is egy ilyen, megnéztem 1200/6000ren:
Olyan szempontból jónak tűnik a teszt, hogy az erősebb proci ellenére nem szaladtam el maxFPSben..mondjuk nem kevés a látható érték, ill. emiatt a tág intervallum miatt tartom az állítást, azért ezen csiszolhattak volna még..
Tolok pár tesztet még, alátámasztandó, hogy nincs értelme 7870re váltani tényleg..ettől függetlenül, ha összejön, váltok, már csak azért is
-
BigestEGOist
csendes tag
Sziasztok szeretnék kérni egy kis segítséget ..
már írtam ide hogy a videokártyám nem akar dolgozni ...
Tehát legtöbbször ilyen 60 - 80 % ig van megterhelve ( összes játékban amit játszok )
Ez nem is lenne gond, csak az a baj hogy tudna maxon dolgozni mert i7 ben van tartalék és a bf3 meg örülne neki
próbáltam alap beállításokkal , kicsit tuningolva , kikapcsoltam a 2d t
van amikor 1 - 2 percig jól működik aztán megint nem ....
Ötlet ???
Segítsetek légyszíves -
tthomasso
tag
válasz BigestEGOist #6971 üzenetére
Milyen alaplapod van? Energiagazdálkodás be van kapcsolva a BIOS-ban? Ha igen, kapcs ki és próba. A kari PCI Expressz16X üzemben megy? Ettől függetlenül Én ezt a kártyát kipróbálnám egy másik gépben is. Ha ott is ugyanezt csinálja, gari lesz belőle.
Ha fáj az igazság, akkor ne várd el senkitől, hogy igazat mondjon!
-
tthomasso
tag
Teljes mértékben egyetértek Veled a 7870-re történő váltással. Én ezt a múlt héten léptem meg, 7850-et elpasszoltam és pár perc múlva a 7870 a kezemben volt. Nem azért a pár fps-ért, hanem a tudatért cseréltem el, hogy ez is meg vagyon. Meg azért tegyük hozzá, hogy brutálisabb kari, és ez ugyan kis lépés az embernek, de nagy lépés az emberiségnek.
Ha fáj az igazság, akkor ne várd el senkitől, hogy igazat mondjon!
-
soultrapp
senior tag
csáótok!ide írok,mert ez a topic jobban mozog mint a 6950:-(
Megnéztem msi afterburner-el mennyi memóriám fogy el battlefield közben olyan 920mb körül,de ugye csak 1gb-os a kari azért ennyi.
Gondolom,ha 2gb-os lenne menne még az följebb is.....
De azt nem értem,hogy ott ahol vannak a grafikonok akkor ott miért 3072mb-t ír ki nekem?
Vagy mindenkinem annyit ír ki?
De legalább azt is tudom biztosan,hogy a fx6100am simán kihajtja.99%mindig. -
kovsol
titán
válasz soultrapp #6975 üzenetére
BF3 ban nagyon jól muzsikál az fx6100. Nekem is az volt előtte azért tudom. Én 4Ghz en használtam. Sajnos viszont volt több olyan játék ahova kellett a többlet erő nekem így lett az i5-3570k. Guild Wars2, Starcraft2 pl a két indok amiért cseréltem procit.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
soultrapp
senior tag
Nekem elég ez is.
Én még 40ért vettem és ezért nem adnám el,mert semmit nem kapnék már érte szóval még ki kell bírja egy darabig.
De most,hogy mondtad ki próbálom a starcraft2.
Nekem 4.0ghz-nél már emelni kellett a feszt és melegedett is rendesen így maradtam 3.6nál.
De lehet a melegedés a lap miatt van,mert olvastam,hogy másoknak volt ilyen baj a extreme3 lappal tuningnál. -
kovsol
titán
válasz soultrapp #6980 üzenetére
Nekem is extreme 3 van amd alá itthon. Nem volt gond 4Ghz 1,275V. H50 hűtötte azt is. Most ehhez képest az i5 4,3Ghz 1,06V
(#6981) Winne érdekes. Én mondjuk 3870 CF el próbáltam a BF3 -t de ott maxon pörgette a CF -t. Amúgy kétlem, hogy a proci lenne kevés hozzá, de esetleg próbáld meg feljebb rakni 4,3Ghz -t nekem még jól bírja minden babrálás nélkül.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Winne
nagyúr
válasz BigestEGOist #6982 üzenetére
Hol lehet azt állítani? Én nem így akarom óvni a környezetet...
Most néztem meg, feltoltam a gyári ultra beállításra és ott már hajtja 90% felett, szal elég neki a proci így is, csak akkor meg nem tudom mi a gond... Az lenne a cél, hogy folyamatosan magas fps-em legyen, elég nekem a medium beállítás is, csak ott meg nem hajtja a kártyákat.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Khelben
nagyúr
Azt megmagyarázná valaki, hogy ha a cpu kihasználtság 35%, gpu 65%, akkor miért van csak ~45 fps-em a játékban? (7850@1300/1000).
-
-
Winne
nagyúr
válasz kockaharcos #6988 üzenetére
Gyári ultra beállítás:
@(#6987) BigestEGOist: ha nekem nincs ez fennt, akkor mi állíthatja? CCC-ben nem találtam ilyet, GPU Tweak-el tuningolok.
-
nagyúr
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
-
Winne
nagyúr
válasz kockaharcos #6996 üzenetére
Én még megnézek egy procituningot épeszűe keretek között, aztán ha nem segít látványosan, akkor 8 napos elállási nyilatkozatot kell keresnem...
-
nagyúr
válasz kockaharcos #6996 üzenetére
Hát ha az adatlapod valós és CX400 -al a maga 360.W -jával akarsz 7870 CF -et akkor már most el is felejtheted! nem beszélve a 2600K ról! 4,2.ön azért az is kajál
u.i. : ha a CPU 70.% felett teker játék alatt akkor már nem képes 100.% on kihajtani a VGA(kat) minden játék alatt! a kollégának meg közel ~90.% on járt tehát erősen CPU limitje van, hiába a i5-3570k @4GHz
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz kockaharcos #6999 üzenetére
Arra jutottunk a procim topicjában is sajnos, na elkezdem a szenvedést...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest