Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hehe23
tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
hali.
nekem msi 8800 gtx-et cseréltek (memóriája becsokizott), szintén alien/abinformatika, elküldték a beszállítónak, kerek 1 hónap volt - diplomamunka közben jól jött, congrats boys and girls
- de kaptam helyette 8800 ultrát (árcédula rajta még a megjelenéskor érvényes 165000 forintocska
), ami 2 hete szart be szintén memóriás hibával. elvileg ezt is vagy cserélik vagy javítják , most a válaszra várok, de elég volt az nvidiából, a mostani procit beszámíttatom a cserevideókarival együtt, és veszek új procit, hd 5850-nel karöltve. 
a lényeg, hogy 1 év gari volt a kártyára anno, és mivel lejárt a gari, mert több, mint 2 év telt el, nos kivágtam a kukába a papírjait. az msi hazai beszállítója viszont még így is cserélte, nekem egy fillérembe nem került, én azt mondom, hogy ha valóban náluk vetted, akkor megvan az adatbázisukban az adataid, szóval nincs az veszve.
ez meg hogy nincs rajta a matrica, sztem van más út is, hogy meg lehessen nézni a gyári számát az adott kártyának.
sztem rendesek voltak, velem legalábbis, az nvidiának meg bizony a qrva anyját. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Van képviselete. Én próbáltam gariztatni velük egy 7600GT-t mert megszűnt a bolt ahol vettem anno, de megállt a téma.
Elküldöm priviben a mailcímet amire írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- de kaptam helyette 8800 ultrát (árcédula rajta még a megjelenéskor érvényes 165000 forintocska
), ami 2 hete szart be szintén memóriás hibával. elvileg ezt is vagy cserélik vagy javítják , most a válaszra várok, de elég volt az nvidiából, a mostani procit beszámíttatom a cserevideókarival együtt, és veszek új procit, hd 5850-nel karöltve.