- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
F e Z o #20427 üzenetére
Sokban! a Driver sweeper az kitöröl a win ből is olyan dolgokat amit nem kéne!
PL: ha már egyszer csináltál vele takarítást Win7 -en utána ha felakarod tenni az SP1.et a win re hiba üzenettel lefog állni telepítés felénél! mert a buzi Driver sweeper kitörölt a win ből RENDSZER fájlokat is!
Vagy olyat is csinált már hogy ha vele takarítottam ki az ati maradék cuccait utána az ati DRIVER nem települt fel mert telepítés közbe beadott egy hiba üzenetet hogy nincs ilyen fájl!
De csinál még egyéb anomániákat is a Driver sweeper szóval én NAGYON nem szeretem!
igaz a DriverCleanerDotNET nem ingyenes progi De aki keres az talál... De sokkal megbízhatóbb mint a sweeper!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest