- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aurum
senior tag
a neten lattam egy oldalt ahol fbs szilikonnal ragasztottak korbe a pletier-t igy nem csapodott le benne a para. lehet hogy edemes tovabbfejleszteni es a cpu-t is korbekenni a borda felrakasa elott. igy max annyi nedveseg csapodhat le ami a bennrekedt levegoban van.
egy idoben en is gondolkoztam peltieres hutesen, 1..200W-osakat viszonylag olcson lehet venni, de igazabol nem latom az ertelmet. most vizhutesem van es az egeszet fillerekbol megcsinaltam.
erdekesseg szintjen a hocsoves hutes izgat egy ideje...
az az alap elgondolas, hogy vizet hasznalok itt is. az elonye az lenne a hutogazas megoldassal szemben, hogy rez cso helyett muanyag csoveket is lehet hasznalni.
persze rugomereveitessel belul, mivel a legkori nyomasnal kisebb nyomas kell.
viszont ha sikerul olyan flexibilis muanyag csovet talalni, aminek kicsi az oxigen diffuzioja, akkor lehet csinalni olyan hocsoveket amiket a hajlekonysaguk reven barmiylen hazba be lehet szerelni. -> lehet tomegtermek is belole.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest