Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MasterDeeJay

veterán

válasz MaxWil #92318 üzenetére

Éppen ez a lényeg hogy elméletben nem szabadna elpukkania semminek ha normális a táp. (persze csesznek el ma is tápokat pl : [link] ) Pont ezt akarnám bizonyítani. Kb olyan ez mint procit kinyírni hűtés nélkül, nem lehetséges (igen hővédelem nélküli socket A procit sem csak akkor ha kicsíped a hővédelmet az alaplapból is szándékosan, próbáltam max fesz majd hűtő le többször is de nem ég le, későbbieket meg amúgy sem lehet habár egy 500w tdp-re húzott i9 háát azzal nem próbálnám ki)
    A 350w-os tápot meg 135w-os xeonnal és 225w-os teslával kínoztam prime95+cuda tesztek alatt és teljesen stabil volt, de mint írtam az egy modern FSP táp ez meg egy régebbi, pont ezért inkább egy feláldozhatóbb géppel próbálkozom. Elmélet az hogy ha ugyan az a bele a tápnak mint a nagyobb tesóknak akkor csak rá van írva hogy 300w valójában meg 400w-os bele van.
    Normális esetben lekapcsol a gép. Illetve régi tápoknál azaz nálam CWT 450w-os nem bírt 6800 ultra és A64-el, egyszerűen újraindulgatott mert leesett a fesz, na abban semmilyen védelem nem volt de nem is tudott eldurrani semmi mert eleve nem volt képes leadni a maximumot.

KROK640
    https://compubench.com/
    Ennél nem kell cseszekedni windowssal hogy melyik kártyát használja hanem ki lehet választani. Én leginkább annak a híve vagyok hogy nem koptatom a kártyákon a vga csatit (főleg hogy a teslákon nem is igen van, ezen egy dvi volt de nem is tudom hogy működik-e rajta) hanem intvga vagy más kártyán keresztül tesztelem.

Új hozzászólás Aktív témák