Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Szólánc.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?

- 

LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

hege8888
aktív tag
válasz

envagyok

üzenetére
						Hello!
Az 1541, ill /II nem komálja a HD-s lemezt, mert más a felületi anyaga, ha jól tudom, mint a DS/DD lemezeknek.
Egyébként tegnap épp kibontottam 4 doboz önkormányzati selejtezésből mentett, PC-n használt 5.25"-öst, és boldogan fedeztem fel, hogy majd a fele DS/DD.Amigához itt egy link,
ami egy sor meghajtót sorol fel, amit lehet amigásítani. Ezen felbuzdulva én is mindig megnézem minden kidobott gépházat, még ha csak egy nyamvadt floppyt tartalmaz is, de ma már nagyon mák, ha jumperelhető meghajtóba botlik az ember. Most fejből nem mondom meg, de egy van otthon, amit a net szerint jumpereltem, és pöcc-röff ment.
De még ekkor sem fullos az öröm, mert az Amigábkan (5-600, 1200) használt Chinonok kiadógombja pár milivel arrébb van. Tehát vagy faragok a házon (sic!), vagy a gombot hekkelem rá.
Ha találsz olyat, ami nincs a listában, érdemes akkor is még ráguglizni, hogy típus+Amiga, mert lehet, hogy valamelyik amigás fórumon vki egyszer feltette, esetleg képpel dokuzta.
Van még pár modell, ami pár forrasztási pont átkötésével, átvágásával hadra fogható.
Rákeresni szintén érdemes. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Androidos tablet topic
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Mibe tegyem a megtakarításaimat?
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - Milyen monitort vegyek?
 - BestBuy topik
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Samsung LCD és LED TV-k
 - További aktív témák...

- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
 - Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
 - 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

DarthSun