Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Szólánc.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?

- 

LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

petakpa1
őstag
válasz

DarthSun

üzenetére
						Igen a 2x szorzót K6-2 6x-nak érzékeli, így 6x83=500 MHz-en megy.
Ez volt a második PC-m, ha jól emlékszem 99-ben jutottam hozzá, amikor egy debreceni grafikai stúdió újabb gépekre váltott, ezt pedig relatíve jó áron megvették Muteromék.
Emlékeim már homályosak, de ha nem csalnak, ilyen konfigban érkezett:
P1 200 MMX, 64 MB SD ram (dupla magas verzió!), 2,1 GB-os Quantum Fireball HDD, Tseng ET6000 4 MBAz évek során az alábbiak kerültek bele:
SB Vibra 128
Voodoo2 12 MB
+64 MB SD ram
Sony 48X CD-ROM
ATX táp
Maxtor 30GB HDD (Quantum meghalt)
K6-2/450@500
Mitsumi 4X CDRW
2x128 MB ramTényleg egy hibája volt: az AGP hiánya.
Ennek ellenére pénzmag híján egészen 2003-ig használtam, és rengeteget toltam vele Q3 Arénát és UT-t. Épp eldöcögött rajta
 Anno Win98-al használtam.Pár éve tettem rá Win XP-t is de az volt a gond, hogy XP valahogy nem tudta leállítani a gépet, hanem újraindult leállás helyett. 98-al ilyen gond nem volt. WinXP valahogy nem jól kezelte le a lap APM implementációját. Anno Asus csinált egy beta ACPI BIOS-t is hozzá, de azzal is volt valami gond, így inkább visszatértem a nem betahoz.
W98SE-vel akarom majd haszálni. Ezért is döntöttem a tárgybani via chipes sata kártya mellett, mert ehhez volt SE driver, de ha sebességben ennyit tud akkor befürödtem vele.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - Eladó egy Intel i7 7800x
 - Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!

- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
 - LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
 - Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
 - Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
 - Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Anno Win98-al használtam.