- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvaro
senior tag
Még mindig a Connect3D 9200 a legszimpatikusabb, bár most az alaplapot cseréltem alatta. Csórikámnak a szétgányolt Titan hűtője el se indul, mégis hideg DOS alatt
Az MSI 694T+Tualatin vonal egyelőre sokkal ígéretesebb, mint a KT7A+Palomino. Biosban van ISA órajel állítás(!), de ettől szinte függetlenül megy a GUS. Általában. Blood alatt trükközni kell vele. Ultrinit, quake, ultrinit. Utána jó
Stash teljesen jól fut már 1.13-as P3S-sel is. A rég bevált Epox lapommal próbáltam először, aztán rájöttem, hogy a Fastvid azon is működik, és azzal már a Quake sebessége is vállalható egy inteles lappal szemben. Ennek az MSI-nek meg nem is kell Fastvid, mert biosból elintézi. Egyébként az Asus P3B is megcsinálja, ott állítható a setupban. Szóval egész pozitív a benyomásom eddig. Ja, és mindezt közönséges 3.74-es gussal (abból van 3), nem kell az egyetlen 3.4-emet eldugni miatta.
Jizz-t még nem tudtam kipróbálni, de szerintem a 64 megás problémára tudom a megoldást. Hajnali álmatlan perceimben gugliztam kicsit, és megállapítottam, hogy nem lesz nehéz írni egy nagyon pici TSR-t, ami ráakaszkodik az int10h-ra és meghamisítja a memóriaméret. Majd jól visszaadok mondjuk 8 megát, szerintem az megoldja.
A videomódlista az nekem is szöget ütött a fejembe, az az első, amit egy új kártyán megnézek, félre kéne tenni őket valamilyen listán. Adatbázisban. Whatever.
Jaigen, ami hirtelen eszembe jut a kártyáim közül sok szép videomóddal: Asus V3000 PCI (Riva 128), valami gagyi intel740, Compaq PCI Virge/GX, meg ez a két Radeon, a 7500 meg a 9200. Meg még van szerintem pár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest