Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• alvaro

senior tag

válasz arn #48476 üzenetére

Még mindig a Connect3D 9200 a legszimpatikusabb, bár most az alaplapot cseréltem alatta. Csórikámnak a szétgányolt Titan hűtője el se indul, mégis hideg DOS alatt :DDD

Az MSI 694T+Tualatin vonal egyelőre sokkal ígéretesebb, mint a KT7A+Palomino. Biosban van ISA órajel állítás(!), de ettől szinte függetlenül megy a GUS. Általában. Blood alatt trükközni kell vele. Ultrinit, quake, ultrinit. Utána jó :DDD

Stash teljesen jól fut már 1.13-as P3S-sel is. A rég bevált Epox lapommal próbáltam először, aztán rájöttem, hogy a Fastvid azon is működik, és azzal már a Quake sebessége is vállalható egy inteles lappal szemben. Ennek az MSI-nek meg nem is kell Fastvid, mert biosból elintézi. Egyébként az Asus P3B is megcsinálja, ott állítható a setupban. Szóval egész pozitív a benyomásom eddig. Ja, és mindezt közönséges 3.74-es gussal (abból van 3), nem kell az egyetlen 3.4-emet eldugni miatta.

Jizz-t még nem tudtam kipróbálni, de szerintem a 64 megás problémára tudom a megoldást. Hajnali álmatlan perceimben gugliztam kicsit, és megállapítottam, hogy nem lesz nehéz írni egy nagyon pici TSR-t, ami ráakaszkodik az int10h-ra és meghamisítja a memóriaméret. Majd jól visszaadok mondjuk 8 megát, szerintem az megoldja.

A videomódlista az nekem is szöget ütött a fejembe, az az első, amit egy új kártyán megnézek, félre kéne tenni őket valamilyen listán. Adatbázisban. Whatever.

Jaigen, ami hirtelen eszembe jut a kártyáim közül sok szép videomóddal: Asus V3000 PCI (Riva 128), valami gagyi intel740, Compaq PCI Virge/GX, meg ez a két Radeon, a 7500 meg a 9200. Meg még van szerintem pár.

Új hozzászólás Aktív témák