Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
bacsis #25412 üzenetére
Jah. Kösz.
Ilyenkor vagyok mérges, de már említettem, hogy pár éve meg dobáltam ki az ilyesmi holmijaimat, mert egyrészt nem volt helyem, másrészt nem érdekelt annyira a dolog (csak és kizárólag processzorokat gyűjtöttem és csak azokat tartottam meg). Pedig volt pár kapcsolós billentyűzetem is, az tuti... meg egy halom dolog, most meg ilyen drága pénzekért lehet csak pótolni
Nem hittem volna, hogy egy-egy ilyen régi billentyűzetért 3000 körüli pénzt is ki kell adni
De azért ezeket most tutira nem veszem meg, láttam hirdetéseket, amikben tényleg ilyen 500-1000 Ft körüli árakon adtak nagyon szépeket, csak mind elkelt... de bármikor felbukkanhat megint, na meg a vásárban nézelődök majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Borderlands 4
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest