- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pw12345
aktív tag
válasz tpower #20901 üzenetére
Én nem tapasztaltam a brand gépekkel kapcsolatban azt a marha hosszú élettartamot.
A HPk, Compaq-ok, IBM-ek sorra döglöttek, most is van pár lapom alkatrészbányának,
a házaikba meg egyéb konfigok lettek telepítve, már, amelyik háza alkalmas volt ilyenre.
Dellről nem tudok mit írni.Nekem bejön az XT laptop, kvarcjáték Párszor majdnem szereztem is XT, 286, 386 laptopot, de mivel mind dög volt
nem kísérleteztem velük, pedig nagyon szépek voltak (illetve bitang rondák, de pont az bennük a szép )Nemrég szerváltam porfogónak Z80 (elvileg 8080 klón) CPUt
Nálam PI-ig, C128-ig, Amigáig tart a retro.
586 infókért köszönet a válaszadóknak
-
fsb1000
nagyúr
válasz tpower #20901 üzenetére
Nálam legalább annyi brand gép hibásodott meg, mint "összerakott" PC. Arányaiban
Peszre 4-8 évnyi üzemidő tekintetében.A hibás brand gép egyértelmű csere, (addigra úgy is elavult, amúgy is fejleszteni akartunk stb). Szervereknél egy egyszerű RAM csere is gondot okozhat, a nem szabványos táp+lap leginkább a kukát célozza.
Amit ki lehet menteni belőle az a HDD,ODD.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- Processzor felvásárlás
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest