Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz erer1000 #103341 üzenetére

Jujj ilyet ne is mondj egy Ciprusinak, hogy spártai mert ki fogja kérni magának :D
    De igazából ment az élet, jól éltünk, sokat dolgoztunk, amikor meg nem, akkor ott volt a napfény, a gyönyörű tenger, a hegyek... konkértan 45 perc autózással a Throodosba voltál ahol meg olyan volt az éghajlat mint MO-n, és simán esett a hó, szánkózhattál meg minden. 45 perc múlva meg pálmafák és tenger, és november végén is lehetett benne fürödni. A világ legfinomabb vizét ittuk, ami a világ legméllyebb kútjából jött (Agros és Kykhos). Emellett rengeteg buli volt, meg vizisportok, vidámpark, társasági összejövetelek. És a sok szép orosz lány, akik az erkölcseiket otthonhagyva kikapcsolódni érkeztek, sok szép pillanatot szerezve nekem :D Szóval alig maradt idő kockulni amúgyis. Leginkább esténként lefekvés előtt 1-1 sorozatrész megnézésbe kimerült, ha éppen nem volt valami program kitalálva.
    Akkor még fiatal vagy ő meg hamar megcsinálta a szerencséjét.
    Athlon XP 2800+ 3GB SDR, 6600GT - egész jó vas, bár 2011-2014 viszonylatban már nem annyira. Gondolom Barton volt (a Tbred B 2800+ itthon viszonylag ritka volt) Phenom II -est én is szerettem volna, igaz 2010-2014 viszonylatban, de nem lett, lett helyette 4th gen I3 ami jobb volt :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés