- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HermannG
csendes tag
-
-
FoLey-v
addikt
Gratula!
Nekem sajnos várni kell,de már lap megvan a lényeg. Majd használtan veszek Ryzen 5 1600-ot meg újonnan esetleg használtam 1x8GB ramot neki indulásból. Sajnos következő hónapban beleszól az autóm központizár szerkezett javítása és haveri lan party mani is.
Október vagy November tájékán nekem is össze lesz rakva. Később meg tovább bővíthetem az FX cuccot meg odaadom bátyámnak mint családon belül marad.
Nice! Enyém meg így nézz ki Alpenföhn Matterhorn Shamrock Edition-t vettem még májusban.
Külön köszönet az eladónak hogy olvasott a gondolatomban AM4-es lefogatón hogy vegyem meg külön és igaza is lett.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hardcore café
- Nintendo Switch
- Milyen videókártyát?
- XPEnology
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- PlayStation 5
- Kényelmes vezérlés és testreszabható megjelenés jellemzi a Nothing Headphone-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest