Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• synthattik

aktív tag

válasz Giii #5352 üzenetére

ph ll x6 nekem nem volt,de x4 em igen ,az a vicc hogy még a 6870 nél is proci limitem volt,ugyhogy szntem jobban tetted hogy x6 ot vettél ,de szntem lehet kicsit kevéske lesz ez az órajel a 6970 mellé.
    nekem moddol 6950 es van és azért 4ghz en járatom a 8120 ast ott már azért rendesen adagolja neki,bár ahogy nézem játékok alatt teljesen mindegy ,hogy 6100 vagy 8120 azonos órajelen ugyan úgy hajtja ki.
    vantage.3d mark 11,ilyen tesztekben csak a proci pontszáma más a grafikus pont ugyan az és játékokban is ugyan úgy viselkedik max 1-2 fps eltérés.a legkisebb tesó azért az már más tészta ott ilyen 10-15 fps is van ahogy észleltem.
    Bocs kicsit elkalandoztam, szóval szntem jó döntés volt ,csak kérdés,hogy megéri e várni az ujjabb bullokra.Az tény hogy, a ramkezelés azért sokkal jobb a bulloknál,meg a tuningolhatóság és nálam legalább is nem naon ment még a proci 50 fok fölé még 4.4 ghz-n sem a ph ll meg azért igencsak nyaldosta néha a 60 fokot prime alatt 4 ghz alatt is

Új hozzászólás Aktív témák