- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0ng00se
őstag
válasz
Askformore
üzenetére
CPU Cooler: 180mm én ezt találtam. A hűtő pedig 159mm, úgyhogy belemegy

-
M0ng00se
őstag
válasz
bivalyolo
üzenetére
bivalyolo: D-sub os monitorok vannak csak a közelben úgyhogy ezt nem tudom kipróbálni .
bozont: Semmi ilyesmi nincs benyomva, ha AMD kártyát rakunk a gépbe akkor egyből van bios. Vagyis van a gépben most egy bootkártya(tm) ami egy hd2400-as. Abba át kell nyomni a monitort és lehet biosolni. Teszkós, de legalább meg van oldva
Hallottam én olyat hogy nem kéretik amd-t plusz nvidiát keverni, dehát így alakult. Én nem fogom ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
M0ng00se
őstag
Üdv megint!
Pár hozzászólással ezelőtt említettem hogy megjött az ASRock Fatal1ty 990 FX Killer lap. Összeraktuk, minden klappolt de! Haver kapott egy 760-as kártyát azt használtuk. Nincs kép. Próbáltam átalakítót, mindent, monitor kábelt mozgatni semmi.Másik pci-e be belerakni semmi változás. Majd megpróbáltuk elindítani egy régi HD2400-as kártyával és ment. Én teljesen lerágtam magam megint. AMD kártyával kell indulnia? Ez nekem magas
Azóta működik, Bár 760-nal nem tudunk belépni biosba
Kis anomália 
-
M0ng00se
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Üdv!
Megjött ma havernak a Asrock Fatal1ty 990 FX Killer, és a belevaló FX8350 proci. Délután ki lesz próbálva majd leírom a tapasztalataim
elméletileg az én lapom is jön a héten, a 7970-nel egyetemben ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
M0ng00se
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
Kevesen maradtunk de így érünk sokat

Mindenesetre bizakodó vagyok a lappal szemben. Aztán majd kiderül mi lesz. 4,5Ghz azért alap lenne nekem
-
M0ng00se
őstag
Üdv!
Asrock Fatal1ty 990 FX Killer lapról esetleg személyes tapasztalat?
oc-re használnám főleg. -
M0ng00se
őstag
válasz
HERR Z
üzenetére
De tuningpotenciálja megfelelő? Ez lenne a lényeg. 970 -es chipsettel a 8150, 4,3-mat ment kb, erős vrm hűtéssel. 4,8Ghz a cél, ehhez lenne 3 lap ötlet: ASRock 990FX Extreme4, ASUS M5A99X Evo R2.0, Gigabyte 990 FXA UD3(esetleg ud5). Melyik a legjobb választás szerintetek? ASRock bios-át már ismerem, szeretem is, mást nem ismerek, csak az msi-ét láttam de az nagyon nem tetszett.
-
M0ng00se
őstag
válasz
HERR Z
üzenetére
Többieknek is válaszolok egyben csak nem tudom hogy hogy kell az avatarotokat bemásolni

Procihűtőm lesz, K2 3 ventivel azzal nem lesz baj+políroztam a proci kupakját
. De ha a VRM nagyon melegedne menne arra is egy kisebb venti. Gépem már így is egy zajgép már mindegy 
Írtad hogy kb 5c°-szal melegebb. Ez real?
és mitől lehet? Közel vannak a cuccok a procihoz? (vrm, északihíd) -
-
M0ng00se
őstag
Üdv megint!
ASRock 990FX Extreme4-ről van tapasztalata valakinek? (valakinek biztos, de itt a topikban
) -
M0ng00se
őstag
Üdv, bogyókák.
Valakinek van személyes tapasztalata ezzel a lappal:gigabyte ga 990fxa-ud5? Olvastam róla jókat írnak. Egyedül az aggaszt hogy memóriának 2000mhz van írva. Vagy ez 2133mhz-t jelentene? -
M0ng00se
őstag
Üdv!
Lenne nekem egy FX8150-es procim. 4,8 GHZ lenne a cél de elég meredek szerintem
4,65Ghz volt eddig a csúcs de az is télen az ablakban
Bár azóta beszereztem egy combos hűtőt, alpenföhn k2-t, nemsoká pedig veszek is valami jobb lapot.Vagyis a kérdésem az lenne hogy elérhetem a 4,8-at? tudom, minden proci máshogy bírja stb. -
M0ng00se
őstag
Üdv!
Olyan problémám lenne hogy túlmelegszik a proci :/
ASRock 970 Extreme 4 lapban fekszik, egy FX8150 arctic freezer a30-cal. 100% cpu használatkor sem érzem melegnek a bordát. nagy eséllyel az alaplapi vrm-re tippelek. az lehet a baj?... bár raktam oda is egy ventit de ugyan az szinte. -
M0ng00se
őstag
Üdv!
Kicsit húztam a procim és kíváncsi lennék,hogy szerintetek hogy érdemes tesztelni? Valami kemény progit ráereszteni a procira pl.: prime95, vagy inkább olyannal amit minden nap használok pl. sony vegas render, játékok, stb. -
M0ng00se
őstag
Üdv!
Gyors kérdés! Ma felraktam egy win8-at össze akartam vetni az eredményeket a win7-esekkel, de arra kellett rájönnöm hogy ha húzom a processzort akkor csak kevesebb pontot kapok a programokban...Esetleg valami megoldás? Vagy rakjam vissza a win7-et? -
M0ng00se
őstag
Üdv.
Processzorvásárláson vagyok és egy kérdésem lenne.
8150 35-ért tudnék, 8320-at 38-ért. melyik érné meg? Tudom hogy újabb a 8320 de meg is érné?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Intel Core I9 13900K - 24mag/32szál - Gari 2027.06.04. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Starlight-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5409
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem tudom követni az eseményeket.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
de biztos jó lehet , asusról csak jót hallani.