- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz Petykemano #98 üzenetére
Ezen nem módosít az, hogy egy olyan piacra, ahol keveset adnak a SoC-ért, nincs értelme külön lapkát tervezni, ha egy egyszerű letiltással is megoldható.
Ahhoz viszont véleményem szerint sokat kell csökkennie a HBM árának, hogy a vele szerelt Raven benézhessen a mainstream piacra. Ráadásul, ha az Intel a Kaby esetében a Iris-ek árát nem lövi be versenyképesre, akkor az AMD-nek tényleg nem is lesz igazán oka az ilyen cuccait $300 alatt adni a konzumer piacon. Ráadásul a mini PC piac nagy részének bőven elég lehet, amit egy DDR4-es, pár letiltott CU-val rendelkező Raven nyújt majd. Valószínűleg.
Amúgy kizártnak tartom, hogy ne lenne Raven DIY piacon. Egy szóval nem állítottam ilyet. Viszont HBM-es verzió szerintem csak FP5-be és esetleg S4-be jöhet. AM4-be SZERINTEM az egyetlen HBM-es processzor a 2017-18 környékére pletykált FX lehet majd, ami gondolom kap majd 2-4GB HBM-et L4 gyanánt és csók. Ott is kérdés, hogy nem-e jön elő az AM4+.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest