- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
#36531588 #7938 üzenetére
Igazán pezsdítő ez a cinizmus...
Valószínűleg a fenti vélekedés nem minden esetre igaz. Volt néhány ábra, amelyen 3090Ti mellett a leggyorsabb prosszesszorok teljesítménye belapult ugyanarra az FPS számra +/-1. Ez igaz volt a Zen4 mellett az Alder Lake-re is. Az Nvidia 4000 / RDNA3 (itt fontosnak tartottam kiemelni, hogy nem az AMD csoda a lényeg, amire Te leegyszerűsítetted) nem általánosságban fogja megemelni a Zen4 CPU-k játékban leadott teljesítményét, hanem azon a néhány ponton, ahol jelenleg GPU limit miatt lelapul a grafikon, ott majd picit kinyílhat. Egy pár százalékot jelent. Valójában nem sokat fog változtatni az összképen.
Én nem értem egyébként, az Intel most legalább annyira rászorulna a cinikus szkepticizmusra, mint bárki más. Sokszoros tökölés a gyártástechnológiával (már a 14nm csúszott, a 10nm-t pedig csak 3-4 évvel később sikerült összerakni), több egymásutáni skylake generáció, megkérdőjelezhető hybrid architektúra, több elkaszált irányvonal (optane, SSD), 1-mésfél éve késő szerverprocesszor, ami a nagyonsokadik respin éli már meg, elcsúszott GPU fejlesztés, ami szintén képezhetné nevetség tárgyát. És szerintem mégsem kap ilyen savazást - sem a cég, sem a lelkes rajongótábora - mint amiket tőled érkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest