- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Petykemano #6450 üzenetére
> AM5
> Ezzel együtt persze én se ugranék bele.
> Egyrészt mert drága lesz az alaplap is, meg a DDR5 is.ez nem olyan egyszerű ..
aki az év végén (muszájból) új gépet szeretne venni,
annak valamibe csak bele kell ugrania, vagy előre vagy hátra ..
- AM5 (új és kiforratlan )
- AM4 (kiforrott és zsákutca )persze talán meg kell várni az első benyomásokat ( launch + 2 hét )
és aztán dönteni.
ami jó stratégia lenne, ha lehetne tudni, hogy nem lesz hiány az ellátásban.+30% fel-árig - én előre ugranék az AM5-be
Persze kockázatos, drága, meg macerás és az első félévben folyamatos bios frissítés .. de nálam az AVX-512/Gen5 -ot sok mindent ellensúlyoz.
-
Devid_81
félisten
válasz
Pont az early adopterseg miatt sem, es ha veletlenul megint nem lesz mindennel kompatibilis az AM5 elso chipsetje az eletutjan...mint anno a 3xx chipsetek.
Oke most eleve az uj chipset magavol hozza a PCI-e 5.0-at, USB 4.0-at stb, de mindig van valami az uj chipsetekben ami miatt erdemes valtani, valahol a masodik generacio kornyeken latom magam ujra erdekeltnek, hacsak nem villantanak egy olyat az elejen amit nehez visszautasitani
-
Valdez
őstag
válasz
"A legutolsó MLiD videó-interjúban a vendég azt mondta, hogy az AMD annak idején eléggé vadnyugati módon esett be az alaplapgyártókhoz. Tehát így bementek és letettek az asztalra pár teszt csipet és úgy mondták, hogy légyszi, ehhez csinálnátok alaplapot? Az alaplapgyártók meg néztek elkerekedett szemekkel, hogy "mivan?", hiszen ők ahhoz voltak szokva, hogy az Intel minden procihoz A-tól Z-ig dokumentációval és utasításokkal ellátva igényli az alaplapot."
Ez még egy kezdőtől is furcsa lenne, de pont az AMD nem tudná mi ennek a menete? Nem a Zennel kezdték az ipart.
Szerintem csupán annyi van az első Zenes alaplapok állítólagos rosszabb minősége mögött, hogy a korábbi évek AMD bénázásai és az alacsony piaci részesedés miatt nem volt meg a bizalom a termékben és kevesebb kockázatot akartak vállalni a gyártók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest