- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
S_x96x_S #2665 üzenetére
Nem hiszem, hogy lesz lényegében kimérhető különbség a PCIE3 és PCIE4 vga között (kapcsolatban).
Ehhez nem erősebb kártya kéne, hanem más programozási gyakorlat a jelenlegihez képest (pl. nem mindent betölteni előre a grafikuskártya memóriájába, hanem menet közben tölteni be ahogy kell abba tartalom)..
egy nagy különbség lehet még is... rövidebb játékbetöltési idő, ha jelenleg a vga memóriába másolás lenne a szűk keresztmetszet (és időt igénylő feladat). De nem hiszem, hogy utóbbi jelenség annyit számítana, hogy pcie4 platformhoz ragaszkodna emiatt az ember
De lényegében jelenlegi kártyákkal még a pcie3 esetén a 16x és 8x között is marginális különbség van (mondom ezt én, egy olyan platformon aminek csak pcie2 támogatása van).De ez a B550 chipset ... tényleg nem tűnik nekem úgy, mint ha bármit is változott volna a korábbi promontory sorozathoz képest.. szerintem maximum tényleg csak azon hibák javítására került benne sor ami miatt nem volt népszerű (sőt kitiltották) egyes állami körökben az adott chipsettel szerelt gépeket (így kvázi a teljes AMD platformot hivatali körökben).. és eddig elhúzódott a hiba javítása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kés topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyéni arckép OFF
- Musk és az xAI beperelik az Apple-t
- Futás, futópályák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Moza Full szimulátor szett
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- Delock USB3 bővítő kártyák eladók
- Áron alul!!! Eladó Playstation 4 és 5 játékok Spli Fiction, Assassins Creedek, Resident Evil széria
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest