Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebegab92
senior tag
válasz
Funky0220 #7975 üzenetére
Alaplapnál érdemes olyat keresni, amin 4+1 fázis van, illetve a FET-eken hűtés. Ezzel extrém tuningot még nem fogsz csinálni, de legalább stabilan kapja a procc a kraftot, illetve a változó terheléstől nem hal szörnyet a lap idővel
Tápból FSP-t vagy Chieftec-et keress (iArena kivételével), mert ezek jellemzően tudják magukat stabilan tartani, ha pl. ráeresztesz a cuccra egy FurMark és Prime95 terheléses tesztet egyszerre. Utóbbi 2 táp a megfizethető, relatíve olcsó (új 400W-os darabok 10k körül indulnak), de ha még komolyabbat akarsz majd, akkor ajánlom az Enermaxot (újonnan vásároltak közül a NAXN-okat érdemes kerülni
), használtan is kapni még ma is kiváló darabokat (nekem Enermax Pro82+ 425W-om van, amit használtan szereztem
). Továbbá a Seasonic tápok is piacvezetők .Táp vásárlása esetén ajánlom Duliee kollégát, tőle korrekt áron juthatsz hozzá príma állapotú tápokhoz sok garival
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest