- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mar_tin
tag
válasz
vegyszer #1198 üzenetére
Nálam ugyanebben a házban, szinte ugyanezeket az értékeket produkálja, még úgy is, hogy maximumon pörgetem a ventit, igaz, hogy idle állapotban visszamegy 60-65 fokra a maghőmérséklet, 50-53 fokra meg a sima CPU, szintén AIDA szerint. (24 fokos szobahőmérséklet mellett.) De nekem ennél még rosszabb volt indítás után IDLE állapotban egyből elérte ezt a hőfokot, a borda leszedése után, és újrapasztázással értem le a jelenlegi állapotot.
Jelenleg én is gondolkodok egy nagyobb venti beszerelésén, de nem tudom, hogy egy teljes magas elférne e a CPU felett, lusta vagyok szétszedni, és leméricskélni.
-
barkley
csendes tag
válasz
vegyszer #1198 üzenetére
Szerintem is kicsit sok az 56 °C, bár ha terhelés alatt ez nem nő, akkor nincs probléma. Valószínűleg aplikálnék a helyedben egy nagyobb ventit a 4 centis helyére, ahogy néztem kb. ott van a szellőző a házadon, ahol az enyémnek, s mivel kb. ugyanolyan magas a házad, szerintem elfér ott egy sima venti is, ahogy nálam. A hangja tovább csökkenne és valószínűleg a hőmérséklete a procinak is 10 °C-al, de persze ki kell próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kuponkunyeráló
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest