- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz
Vartanus #16554 üzenetére
jó látni az optimizmusodat
én már sajnos kiábrándultam az amd apuk -ból
anno 5800k -m volt és, hogy vártam a richlandet, hogy majd az jobb lesz, biztos, hogy jobb lesz, aztán meg nem sokkal lett az
közben vártam a kaverit mint a messiást, fiery már akkor megmondta, hogy inkább ne várjunk tőle túl sokat
de én bizakodtam, és mikor jött akkor megint a pofára esés, a beígért teljesítmény sehola carrizo már csak annyira érdekel mint a napos csibét a focihírek
egyébként fiery mindig nagyon pontos infókkal szolgál, régóta olvasgatom a topikokat és az esetek nagyon nagy többségében mindig beigazolódik amit mond
de hát nem hiába hiszen az aida programokon dolgozik és jó előre megkapják az újítások specifikációit, esetleg tesztpéldányokat, hogy mire megjelennek addigra a teszt programjuk is fel legyen rájuk készítvede bárcsak neked lenne igazad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged