Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kroni1

veterán

válasz Gainka #13028 üzenetére

Már most tudsz venni FM2+ lapot a Richland alá, az a Kaverivel is kompatibilis lesz és nagyon valószínű, hogy a kaveri utáni generációval is, mert ott ugye csak némi ráncfelvarrás lesz. Szerintem ez az egyik legolcsóbb megoldás igy, és legalább olyan időtálló lesz sztem már végre mint az 1150. Én akkor a helyedben nem is vennék VGA-t egy darabig, csak egy erős (6600 vagy 6700) APU-t, hidd el a pár éves játékok vigan szaladni fognak vele fHD-ban is! Aztán ha meg kevés mégiscsak akkor vagy mehet mellé a 7790 vagy ha addig kijön a Kaveri akkor csere egy olyanra, mert az kicsivel erősebb lesz megint némileg minden téren..

katt777: Van egy játékom, a Raceroom Racing Experience, ami elég fosul lett optimalizálva, na ott észrevehető még full grafikán is, hogy az APu vagy az FX van benne. Sajnos megvettem steamen és jó is a játék, de még az FX+7850 alatt is képes néha beakadni, de ezen kívül egyébként én is azt mondom, hogy az APU igencsak elegendő mindenre, inkább a VGA-ra kell költeni ha szükség van rá.

Amugy azt tudja valaki esetleg, hogy a Kaveri mellé mit lehet betenni, hogy menjen vele Dualban? Bármelyik GCN-es VGA-val kompatibilis lesz elvileg? (lehet volt már róla szó csak nem emléxem..)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés