Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: "Új" gépház
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopidoo
senior tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Itt vannak az én beállításaim.
GFX Engine Voltage néven fut az IGP feszültség. Szerintem csak húzd fel az órajelet, a fesz meg maradjon auto-n. GPU-Z kiírja a feszültséget és ha magasnak találod, akkor utána érdemes lehet lejjebb vinni. (én nem sokat bíbelődtem vele, mert fagyott tőle a rendszer) -
korcsi
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Érdekes, ugyanilyen alaplapom van, de nekem nincs gfx feszültség opció, milyen bios van rajta?
Szerintem, és ez a saját fikcióm, de ami magyarázza a dolgot, hogy az összes forrásból származó információ szerint kettő "power plane"-el rendelkezik a processzor, így amennyiben van gfx feszültséget állítani akkor ez és az nb feszültség közül az fog aktivizálódni amelyik magasabb, és azon üzemel az összes magokon kívüli (uncore) rész (NB, GFX, IMC)
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest