- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano66
senior tag
Tegnap frissült az Emby 8.1.1-re. Azóta a Zenei Videó-k mappákat nem olvassa be. Csak pörög a beolvasás és nem csinál semmit. Vissza váltani jól működött verzióra nem enged. Hibát dob. Az új PKC meg szerver hiba miatt nem telepíthető. Valami ötlet?
-
Mano66
senior tag
Megint frissült. [Kodi Omega 2023.03.29]
-
Mano66
senior tag
Aki PKC használna Kodi 21 alatt . Az új PlexKodiConnect-3.7.6.zip már támogatja. Vagy is működik. [PlexKodiConnect-3.7.6] innen a Source code (zip)-et kell letölteni. Evvel frissíted a nem működő feltelepített PKC-t.
-
Mano66
senior tag
Frissült is [Kodi Omega 21 2023.03.15]
-
Mano66
senior tag
Gyűrű : Az új Kodi 21 Omegaban találtam. Rá néznél, hogy nálad is előjön ez a hiba. Ha be van kapcsolva a DV és a HDR10+ is. Van egy csomó DV-s anyag ami sötét képpel indul. Vagy is nem játsza le. De ha kikapcsolom a HDR10+ -t akkor jó a kép. Pl : DV képes filmek : A bálna, A gép, Babilon, Top Gun: Maverick.
-
Mano66
senior tag
Új Omega Kodi. [Kodi 21 Omega 2023.03.11]
-
Mano66
senior tag
válasz
körömpörkölt #6372 üzenetére
A letöltött zip-ben van még egy zip. Na azt kell megnyitni X-plore-vel.
-
Mano66
senior tag
Tudjátok, hogy a SkyShowtime-t egy előfizetéssel hány felhasználó használhatja egyszerre? Erre nem találtam választ sehol.
-
Mano66
senior tag
-
Mano66
senior tag
válasz
Csabi1984 #6274 üzenetére
Omega miatt nálam is a PKC sajna kuka. Helyette lett Emby a Kodihoz. Beállításban a Plex jobb az Emby kínlódós, de ennél is össze tudtam hangolni az adatbázist. Ha ment a Plex beállítása akkor sikerül az Emby is. Addig amig nem lesz az Omega-hoz is PKC jobb mint a semmi. Az Emby hátránya ott van, hogy túl sok beállítást hagy a felhasználónak. Túl sok adatbázisból akar adatokat letölteni. Megkell találni ami a legjobb eredményt hozza a számodra. Ha már jól beállítottad ezt is el lehet felejteni mint a Plex-et. Hagyni kell hagy dolgozzon a háttérben.
-
Mano66
senior tag
válasz
Csabi1984 #6185 üzenetére
Csak az otg kábel kell hozzá. Az össze foglalóban van Gembird USB Hub Lan adapteres amit én is használok többet is. Igaz egy kicsit drágább de USB 3.0-ás.
[Gembird USB AM Gigabit Network Adapter]De amit linkeltél az is ajánlott és USB 3.0-ás.
-
Mano66
senior tag
válasz
Csabi1984 #6080 üzenetére
Emby-vel össze dolgozik az Omega. A "repository.emby.kodi-1.0.7.zip"-et kell telepíteni hozzá. Szerintem egy kicsit macerásabb mint a Plex, de meg lehet szokni. Ami a Plex-nél alapból működik azt az Emby-nél neked kell beállítani. De ha egyszer rendesen sikerül a beállítás az Emby is teszi a dolgát a háttérben.
-
Mano66
senior tag
-
Mano66
senior tag
Két készülék van egy egyszerűbb össze hangolni őket. Nappal a nappaliban lévőt este pedig a szobait használjuk. Megnézünk valamit törlöm. A másikon már nem látszik.
A készítő nem hanyagolná egy nagyon jó kényelmi funkció lenne a PKC több készülék szinkronizálására.
Azért fen marad az Omega is. -
-
Mano66
senior tag
Többször volt nálam úgy, hogy a Amazon ha a kosárban több termék volt akkor több csomagban küldte el. De csak egy szállítási díjat számolt. Mindig küldtek emailt, hogy a gyorsabb rendelés kiérkezése miatt osztották a több részre a csomagot. Volt úgy, hogy készpénzes volt az elsőnél fizettem a többi "0" Ft-vel jött. Ami a lényeg. Mindig megérkezett mind!
-
Mano66
senior tag
Bocsánat. Rosszat linkeltem. Ez a jó. [Gembird USB AM Gigabit Network Adapter With 3-port USB 3.0 Hub]
-
Mano66
senior tag
Ez biztos jó és működik rendesen. Nem kell kintről rendelni. [Gembird USB-C Gigabit network adapter with 3-port USB 3.1 hub]
-
Mano66
senior tag
Jött Kodi Nexus frissítés a Firestickre. [Maven's Kodi-Builds for FireTV] Akinek van még a tárolóján olyan film ami (Dolby Vision, Version 1.0, dvhe.07.06, BL+EL+RPU) ilyen kódolású. Megnézné, hogy elindul-e képpel vagy csak még mindig hang van kép nincs? A fájl méret alapján elég sok változás van az elődhöz képest.
-
Mano66
senior tag
A két Amazon Fire Stick 4K Max-om közül az egyik frissült Fire OS 7.6.0.3 (PS 7603/3110) verzióra.
-
Mano66
senior tag
Egy Sony KDL-55W809C tv-re kötöttem a második sticket. Mindent be állítottam, csak valamiért a saját távjával nem tudom kikapcsolni. A tv sync menüjében látszik a stick és fel is ismeri. Más minden működik.
-
Mano66
senior tag
Úgy emlékszem, hogy régebben valaki rakott ki olyan sriptet (csak nem találom) ami kodi alatt a mappákat szinkronizálta. Ha az egyik lejátszón törölve lett valami a másikon sem látszik.
-
Mano66
senior tag
Vettem még egy Stick-et. De a szokásos helyen nincs "Developer" menű beállítás. Így nem tudok ismeretlen forrásból apk telepíteni. Hol találom meg vagy, hogy tudom előcsalni? Ha rádugok egy USB pent az felismeri és formázni is tudom. Hálózatos telepítésnél is kilép.
-
Mano66
senior tag
Kodiban, hogy tudom a skint frissíteni. Ez lenne az "skin.estuary.modv2-3.4.2+matrix.1.zip". Matrix 19.4-es márciusi stabil verzió. Vagy rakjam fel a 08.24-i nightly builds-ot mert abban már az van?
-
Mano66
senior tag
Fire Tv-re van Xsteamity program vagy valami ami ugyan ezt tudja?
-
Mano66
senior tag
Ha már a sticken csináltam faktory resetet, egyben már lecseréltem a kodit is. Rosszul fogalmaztam az RR-t nem a kodi alatt használtam. Már a fire stick alap menüjébe belépve csinálta a lefelé gomb a vissza lépést a kezdő oldalra. Ha elindítottam bármelyik programot a lefelé lépésre azonnal vissza váltott. Az RR a stick rendszerét bolondította meg. Még beállítani sem tudtam az RR-t. Hogy miért azt nem tudom.
#4351"gyűrű" : Maradok csak olvasó. Az nem zavar senkit.
-
Mano66
senior tag
Én tegnap telepítettem az RR-t Nexus alá. Ott is ugyan az tapasztaltam mint "Xelo". Plusz nekem be jött egy olyan hiba újra indítás után, hogy bármit elakartam érni a lefelé lépéssel állandóan vissza lépett a kezdő oldalra a kis házikóra. Nem tudtam lefelé görgetni se lépni. Nagy nehezen tudtam egy factory resetet csinálni. Ment fel a "gyűrű" által ajánlott Mátrix.
ui : Aki nem akarja szívatni magát már elsőre inkább [USB AM Gigabit Network Adapter With 3-port USB 3.0 Hub] -ot vegyen. Telepítéseknél jól jön.
-
Mano66
senior tag
Most akkor még mindig nem jó a DV? Nálam minden indításkor kiírja a jobb felső sarokban, hogy megy a DV. Kodi alatt is. Vagy csak kiírja de nem megy?
A tv LG OLED.
-
Mano66
senior tag
válasz
Csabi1984 #4141 üzenetére
Igen így jó nekem is. De így a tv mögött egy kábel rengeteg van. Aminek semmi értelme. Pont az lenne a cél, hogy ne több csatlakozón és kábelen keresztül működjön. Inkább megrendeltem a [Gembird USB 3.0 szürke USB HUB + Ethernet adapter]
-
Mano66
senior tag
Úgy látszik az adapter rossz. Felvillan mind a kettő led és vége. Ha mozgatom az usb részt villog mind kettő. Nem tudom rávenni a folyamatos működésre.
-
Mano66
senior tag
válasz
spiky03 #3677 üzenetére
Meg vettem ezt a párosítást. De nincs hálózat elérés. Nem világít a LAN kapcsolat. Ehhez kellene még egy USB HUB is? Vagy cseréljek egy ilyenre? [Gembird USB 3.0 szürke USB HUB + Ethernet adapter]
-
Mano66
senior tag
Megint akciós a Fire TV Stick 4K Max.
Az erős forint miatt egy kicsit más ár mint pár honapja.
-
Mano66
senior tag
Ha NAS-on van a média tartalom elég a sticken telepíteni a kodit vagy kell hozzá a Plex is. Vagy elég a kodiban betallózni a mappa tartalmakat mint a CE-nél.
-
Mano66
senior tag
Sikerült megszívatnom magam. Zárolták a fiókom, nem válaszoltak. Dühömben kértem, hogy töröljék a rendelésem. Tegnap a fiókot visszaállították (5 nap után), de nem volt időm foglalkozni vele. Mára meg már nem akciós az Amazon Fire Stick 4K Max.
Vagy várom az új akciót, vagy benyelem a + ~7 ezret. Milyen sűrűn szokott akció lenni?
-
Mano66
senior tag
Egy valamit még nem értek. Az amazonon kifizetem a stick-et. Majd külön mailboxde-nek a szállítást mikor megérkezik hozzájuk a csomag? Vagy egyben is lehet?
-
Mano66
senior tag
Regisztráltam a mailboxde.com-ra. De nem jöttem rá, hogy kell az amazonról rendelnem, hogy a mailboxde.com-ról jöjjön a csomag. Kérhetnék egy kis segítséget. PM-ben leírást a menetéről. Akár kép is a kitöltésről. Előre is Köszönöm.
-
Mano66
senior tag
Ez az akciós Fire TV Stick 4K Max az internationál verzió? Vagy valamit mókolni kell a használatához? Most jó árban van.
[Amazon Fire TV Stick 4K Max -
Mano66
senior tag
válasz
viperabácsi #3505 üzenetére
Talán innen.
[Amazon.de] -
Mano66
senior tag
Egy hü..e kérdés. Van olyan lehetőség, hogy a Fire TV Stick 4K Max-ról a hangot wifi-n küldje át az erősítőre vagy lan kábelen? Vagy csak a HDMI-n működik?
-
Mano66
senior tag
Sziasztok. Van egy LG Oled55BX3-as tv-m. Most egy Vontar X3-sal használom amin CE van és egy NAS-ról játsza le a filmeket. Egyre több új filmek már DV-ben jön ki. Elvileg a tv-m kezeli ezért gondolkodok, hogy lecserélem a lejátszót egy AMAZON FIRE TV STICK 4K MAX-ra. Kép minőségben lenne javulás? Szerintetek érdemes váltani? Ha igen hol érdemes megvenni. Linket kérhetek?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!