Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kami11
őstag
Természetesen elfogadom a dolgot, hiszen fő a biztonság, nem is fikázom őket érte, bár azért valami reakció lehetett volna arra, hogy beküldtem minden adatot arra vonatkozóan, amit a zárolás feloldása ügyében kértek. Elismerem, hogy én hibáztam, de ezt írtam is, 15 éve állítottam be egy 100.000-es értékhatárt, már arra sem emlékeztem, hogy van ilyen a főkártyán. A virtuális kártyán állítom a limitet, eddig nem volt ezzel gond, mert belefértem a limitekbe. Az amazontól azóta sem jött a zárolással kapcsolatban semmi, és írni sem tudok nekik, mert ahhoz be kellene jelentkezni, de zárolt fiókkal ez nem lehetséges. A kör bezárult.
-
Kami11
őstag
válasz
Executioner
üzenetére
Köszönöm a választ, de időközben jött egy levél, hogy még 24 órát várjak a kivizsgálásra.

Igy a fiam amazon fiókjából megrendeltük újra, már a megfelelő limitbeállításokkal, el is fogadta a megrendelést, a kártyát is beterhelte a megfelelő öszeggel, és kb. 1 óra elteltével sem problémázik, hogy valami nem kerek. Tegnap kb. 10 perc elteltével tiltotta a fiókot.
Most itt tartok, kíváncsi leszek mi lesz a vége?
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
Első vásárlás lett volna amazonról, csak sajnos a napi vásárlási limitem az alatt az összeghatár alatt volt, amibe került volna a termék. Gondolom e miatt zárolták a fiókom, "gyanús pénzügyi tevékenység" miatt.
Elküldtem a számlakivonat másolatát, ahogy kérték, de már majd egy napja, hogy semmi reakcó rá, pedig 24 órát ír a weboldal az elbírálásra.
Kérdésem, hogy érdemes még várni, van esély, hogy feloldják a zárolást és a megrendelt termék megérkezik idővel, mert a rendelést leadni sikerült, csak éppen közbejött ez a malőr?
Természetesen a számlámon nem történt zárolás/terhelés.
Vagy készítsek másik fiókot és adjam le a megrendelést ott újra, most már a megfelelő limit beállításával?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest