Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rwin5
őstag
Sziasztok!
Korábban már vásároltam az amazonon, de új bankkártyám lett + vettem egy Kindle-t.
Most frissítettem a fizetés résznél az új kártyaadatokat, meg összekötöttem a fiókomat a Kindle-vel.
Viszont sem böngészőből sem a Kindleről nem vesz meg semmit.
Böngészőről, folyamatosan újratölti vásárlás esetén a honlapot, ennyi üzenettel megtoldva, hogy régiónként eltérően más lehet az ár.
Kindle-ről meg a Buy gomb megnyomása után pufferel egy kicsit, majd nem történik semmi.
Ötlet?
-
rwin5
őstag
Hú de jó, hogy ilyen "topikunk" is van. Megéri még innen rendelni? Amit kinéztem magamnak arra rájött + 20e ft költség, így inkább visszavonom.
Olyan kérdésem volna, hogy regisztrációnál szállítási címnek Hódmezővásárhelyt írtam, amire írta, hogy hosszú Ő-t nem tartalmazhat azt átjavítottam rövidre, így nem lesz ebből bármi keveredési baj? Persze az irányítószám és országot már megfelelően be tudtam állítani.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Windows 11
- Amazon Kindle
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Gamer Egér RGB!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én már rendes idegben voltam amúgy.
köszi