Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cece04
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Ez nagyon érdekes, mert én is így értelmeztem, de a postán dolgozó hölgy azt mondta, hogy ingyenes, nekem nem kell semmit fizetni
..eléggé kételkedtem a dologban, úgyhogy ott hagytam az elérhetőségemet azért ,biztos ami biztos,abban maradtunk, hogy rákérdez azért másnál is és hívnak,ha mégis kell fizetni, de nem hívtak, pedig ez tegnap reggel volt, gondolom azóta azért volt már ideje leegyeztetni. Hát nagyon kíváncsi leszek ezek után.. -
-Solt-
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Pedig már kivan töltve általuk és abból egyértelműen kiderül, hogy EU-n belüli, mégis direkt kiemelik, hogy adjam át a futárcégnek... ennyire általánosságban kezelik ezt, megy mindenkinek ugyanaz a sablon duma?
Nagyon remélem, hogy visszatérítik a szállítás árát, mert nem két fillér lesz egy ekkora csomag... 30 napom van visszaküldeni, addig megpróbálom ezt kideríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Óra topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Steam topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Alkoholista nevelde
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- LG 34WR50QK-B Monitor
- LG Ultragear 24GS65F IPS Full HD Gaming Monitor 180Hz Halvány Pixel csík !!
- LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor 180 Hz 1Ms
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Update 01.14. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
..eléggé kételkedtem a dologban, úgyhogy ott hagytam az elérhetőségemet azért ,biztos ami biztos,abban maradtunk, hogy rákérdez azért másnál is és hívnak,ha mégis kell fizetni, de nem hívtak, pedig ez tegnap reggel volt, gondolom azóta azért volt már ideje leegyeztetni. Hát nagyon kíváncsi leszek ezek után..