Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cece04
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Ez nagyon érdekes, mert én is így értelmeztem, de a postán dolgozó hölgy azt mondta, hogy ingyenes, nekem nem kell semmit fizetni
..eléggé kételkedtem a dologban, úgyhogy ott hagytam az elérhetőségemet azért ,biztos ami biztos,abban maradtunk, hogy rákérdez azért másnál is és hívnak,ha mégis kell fizetni, de nem hívtak, pedig ez tegnap reggel volt, gondolom azóta azért volt már ideje leegyeztetni. Hát nagyon kíváncsi leszek ezek után.. -
-Solt-
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Pedig már kivan töltve általuk és abból egyértelműen kiderül, hogy EU-n belüli, mégis direkt kiemelik, hogy adjam át a futárcégnek... ennyire általánosságban kezelik ezt, megy mindenkinek ugyanaz a sablon duma?
Nagyon remélem, hogy visszatérítik a szállítás árát, mert nem két fillér lesz egy ekkora csomag... 30 napom van visszaküldeni, addig megpróbálom ezt kideríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Óra topik
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Acer Aspire One 12" Win10
- Apple Watch ULTRA 49mm cellular gyönyörű, 2026 május 30-ig Apple garancia! Akku 86% Fulldoboz!
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Garanciás Acer Nitro V15 15,6"FHD/165Hz/Ryzen 7 7735HS/32GB DDR5/1TB SSD/RTX 4060 8GB/beszámítás van
- Macbook pro 16 2019. I9/32gb ram/512gb ssd/ Amd radeon 4gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- Samsung Galaxy A56 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fehér, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
..eléggé kételkedtem a dologban, úgyhogy ott hagytam az elérhetőségemet azért ,biztos ami biztos,abban maradtunk, hogy rákérdez azért másnál is és hívnak,ha mégis kell fizetni, de nem hívtak, pedig ez tegnap reggel volt, gondolom azóta azért volt már ideje leegyeztetni. Hát nagyon kíváncsi leszek ezek után..