Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
numera007
tag
Ha jól veszem ki, próbálták levenni az összeget de nem volt rajta neked lóvé. Szerintem, írni kell nekik, hogy most fizetnél, van erre hely ahol megteheted, ekkor ki kell tölteni egy űrlapot, és akkor vonják.
Nálam is volt, írtam, is, hogy a postán elkeveredett a cuccom, jeleztem nekik, azonnal refundoltak, szó nélkül. Majd megjött amit rendeltem, ekkor megint jeleztem nekik, hogy megtartanám a terméket és kifizetném újra. Ekkor kaptam 33% kedvezményt, "mert jó fej voltam", kitöltöttem az űrlapot, és ezzel engedélyeztem hogy újra levonják a kártyámról a pénzt. Hiszti nélkül, kommunikálva velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LENOVO ThinkPad T14 Gen 2i - i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung S22 Ultra 8/128Gb
- Motorola G05 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14s Gen 1 Ryzen 7 pro 4750U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HP Elitebook 840 G10 újszerű burkolat - 14" hibás kijelző, i5 1335U, 16GB RAM, 256GB SSD
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest