Új hozzászólás Aktív témák
-
Infranyuszi
aktív tag
Alg: úgy gondolom nem ugyanaz a két eset.
FLx: ez érthető, cask a gazdasági válságnak hála ha himihumi munkákra (büfés, recepciós, adatfeldolgozó, marketinges stb..) ezer meg ezer jelentkező van akinek mondjuk kisebb a bérigénye, mint a tied. Bemész a melóra, azt mondod, hogy nettó 100, az utánad lévő bemegy és azt mondja, hogy nettó 90, és lehetsz te egy picivel vagy éppen sokkal jobb, ha olyan a vezetőség akinek nem annyira fontos a munka minősége, akkor őt fogja választani, főleg akkor, hogyha cask annyi a lényeg, hogy legyen valaki aki megcsinálja. Ilyen mondjuk az eladói poszt Boltokba felvesznek olyan eladókat, akik szabályosan megsértődnek, ha bemegy egy vendég vásárolni és meg kell mozdulnia .. és ő az akit felvesznek mert ő csak 90et kért.
Szóval nehéz kenyér ez. Nyílván vannak olyan szakmák ahol be lehet lőni, hogy nettó 240-290 vagy magasabb az átlagbér és akkor ott játszhatsz,hogy mennyit is ér a tudásod, de egy értékesítés előkészítő munka szerintem nem ebbe a kategóriába tartozik. -
Infranyuszi
aktív tag
Hát nézd, mondd, hogy a próbaidőszakra -mert gondolom van ilyen- mondjuk legyen nettó 100, meglátod pontosan mi a munka stb, és akkor utána beszéltek az esetleges emelésről.
Amúgy nagyon nehéz megtalálni a megfelelő összeget .. Miért nem lehet az, hogy munkaadó megmondja, hogy mennyi rád a kerete, ennyit tud adni, kell-e vagy sem. Miért nekünk/neked kell megtippelni, hogy mennyi fér bele .. :S -
Infranyuszi
aktív tag
Önéletrajz készítő tipp IT szakembereknek, hátha jól jön valakinek
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz Mercutio_ #3862 üzenetére
Értelem én amit mondasz. Úgy értettem, hogy új vagyok itt és nem ez a szakterületem,de napi szinten 3-4 IT-s interjú van nálunk és folyamatosan hallgatom az interjúztatok beszámolóját, hogy mi tetszett nekik és mi nem. Ezért mertem felajánlani, hogy szívesen adok tanácsot, ha van rá igény.
-
Infranyuszi
aktív tag
Sziasztok!
Bocs, nagyon zöldfülű vagyok az IT álláskeresés témájában, de olvasgattalak titeket és gondoltam írok, hátha tudok segíteni. Rólam legyen elég annyi, hogy egy nagyobb infromatikai cégnél dolgozom, back office területen, hobbi szinten van csak közöm az informatikához, leginkább hardveresen
Vannak köztetek álláskeresők? Ha programozók, fejlesztők vagy tesztelők vagytok, vagy szeretnétek azok lenni, szívesen fogadok privát üzeneteket, hátha tudok segíteni valakinek, nálunk egészen sok meló szokott lenni, folyamatosan bővül a cég, korrekt fizetés és munkakörülmények, jófej emberek .. na, de nem promotálni jöttem hanem inkább érdeklődni.
Szóval ha valaki álláskereső, vagy csak kérne interjúkhoz 1-2 jó tippet, akkor szívesen segítek
Firekeeper, polonic: szorítok nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest