Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #2084 üzenetére
Néhány részlet azóta kiderült:
- lehánytam magam, mindenem
- többen meg akartak verni
- a kocsmában (inkább pizzéria) majdnem lerántottam a zsír új pénztárgépet
- összehánytam a pultot és egy alkalmazottat
+ kiírtottam a növényvilágot a kiskertben
Csak hogy kerek legyen a történetStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz Motion_Blur #2255 üzenetére
fasza vagy
-
PuFFoK
tag
Majd belejössz.
Más
Tudtátok, hogy az ember szerveztében van egy állandó alkohol mennyiség, ezért van egy bizonyos mennyiség alatt megengedve vezetésnél egy minimális alkohol szint.
Alapvetően mondjuk minden táplálék lebontásakkor termelődik.
[Szerkesztve]A zöld üveges Köbányait szeretem
-
Ittatok valami érdekességet a ballagáson?
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Mai beruházás:
Most épp a meggyeset kortyolom, nagyon jóóóó
[Szerkesztve]| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Új szerzemény:
Bacardi 8 éves.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Eagl3
veterán
Ehhez csak gratulálni tudok... azért ismerni kéne az embernek a saját határait, legalább annyira, h. ne viselkedjen ordenáré módon. Te ennek a tökéletes ellentéte vagy.
-
chop
őstag
Akko jo buli volt.
-
Eagl3
veterán
válasz jasszer #2263 üzenetére
Aki nem bírja, inkább ne igyon. Márpedig ha valaki nem bírja a piát, az tudja magáról és nem áll neki ész nélkül vedelni, s egyszer csak azon kapja magát, h. sugárba okádik és rontja a levegőt egy pizzériába...
Mult hétvégén Nádas nyitón voltunk, barátomák elmentek vacsizni egy étterembe, mondván nem szeretik a nyúlpörit, amit főztünk (nem tudják miről maradtak le ) Mikor visszajöttek könnybelábadt szemekkel mesélik, h. vmi részeg mucsaji f@szfej nekiállt az étteremben könnygázspré vel fújkodni. Hirtelen ez a sztori ugrott be a leírtakról -
jasszer
őstag
''Márpedig ha valaki nem bírja a piát, az tudja magáról''
Nemtom, kövezzetek meg: nekem kellett pár görbe este míg belőttem h mennyit érdemes- és mi az amit már nem érdemes bevállalni. Ettől függetlenül a tapasztaltabbak is eltévednek olykor-olykor, kár ez alapján elítélni bárkit is...Apokalipszis? Ezeknek?!
-
Mai menü: ''csak szolidan''
előtte:| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
TakkerX
aktív tag
hát ez hatalmas valahogy nem tudom elítélni az ilyet
szerk: kraftxld csak érdeklődés, Absinthe mennyiér van?köszi!
[Szerkesztve] -
-
bandus
veterán
most nyomtam be egy páleszt
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
-
Friss szerzemény:
Cragganmore 12 yo. single malt| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
lorcsi
veterán
legalább kipróbáltad mik a határaid és mit nem bírsz már
szombaton én is tervezek egy alapos bebaszást, de közel sem leszek ilyen állapotban
[Szerkesztve]eladó: vadi új soundcore motion+
-
c4-eXp
aktív tag
Tegnap volt egy jó kis ivászat a fizika faktosok között, tanárral együtt (azért ne ilyen kocka partyra gondoljatok). Egész jól sikerült, csak most meg basszameg másnapos vagyok, pedig egyáltalán nem ittam sokat. Letoltam 2 sört meg 3 unikumot. A fejem nem fáj, viszont szédelgek, meg a belem is kikészült. Rövidtávon egész jól bírom az alkohol hatását, viszont másnapra meg szétcseszi a testemet.
while (state(Korso) != _BROKEN) go(Korso, &Kut);
-
-
-
Hasek
Közösségépítő
Jaj! De jó helyen van ez a topic! Van mit mesélnem! Tegnap havernak születés napja volt. Akkor nyársaljunk! Miért is ne! Voltunk egy páran(8-9), és hát mindenki hozott valami piát. Kezdésként mindenki lenyommott két-két pohár Garrone-t. Fincsi volt. Aztán egy fél óra múlva előkerült egy Martini(a kedvencem). Azt megittuk négyen, majd újabb fél óra és a szülinapos előkapta egyik ajándékát, egy Tolnai fehér bort. Azt hárman ittuk meg. A szünetek között is lecsúszott pár korty házi pálinka, illetve vörösbor. De azokból tényleg csak pár korty. De ahozképest egészen józan voltam. Még el is mentünk az éjszaka közepén egy sráccal az egyik benzinkútra biciklivel. Az egész csapatból hárman voltunk valamelyest józanok. A házigazda, és srác akivel a benzinkútra mentünk kóláért, meg én. De jó volt!!
Üdv. H
-
Vamp
senior tag
Nem is azért mondom, de egyrészt szerintem elég gáz, hogy az embereknek pia kell hogy társaságban ki tudjanak bontakozni Azzal dicsekedni, hogy ki mennyit ivott, és mennyire volt v nem volt benyomva meglehetősen szar, primitív dolog. (Nem a fölöttem szólónak szólt).
Fantasztikus hogy itt a kollégiumban első héten mindenki vedelt, mivel senki nem tudott egy rendes szót szólni a másikhoz megfelelő mennyiségű (és nem minőségű) cukorcefre elfogyasztása nélkül. Zenés táncos estek alkalmával a kedves, magukat humanoidnak mondó lényecskék zokszó nélkül átadják magukat a mindenkit szeretek állapotnak, össze-vissza ölelgetik egymást, másnap meg azt sem tudják ki fija-borjával szeretőztek borgőzös állapotban.
Fantasztikus látni a sokmarhát, amint a pia hatására tőzsbangerkedik a tömegben, az a kedvencem, mikor a zene ritmusára önfeledten tapsikál a bornyúja. Az egyedek által felvonultatott tánclépések, ne adj Isten táncmozdulatok pedig alulról közelítik a középszar szintet, elérni mégse fogják azt, mivel feltételezem egyiknek sem volt kötelező mondjuk egy kis néptánc, társastánc (ez olyan szép, hogy nevettem).
A kiadós kottázások eredménye többnyire egy feledhetetlen törés, zúzás, általában persze a mi szintünkön, lehetőleg szeretkezés közben. Ajtótörés, ablak szappannal, szappantartóval való illetése, szemeteskidobás a tetőre, kuka megtöltése vízzel (AZ ISTEN B*SSZA MEG, KI A FASZOM VOLT EZ- by Takarítónéni), más ajtajának kifeszítése, résbe fej betétele mindennapos esemény itt Gyöngyösön.
Jah és Pina Colada meg Mujito rulzz, persze csak mértékkel -
SzalaiG
addikt
Buckler: non-alkoholic = nem hat.
A főnököm mondta a hétvégén. Aztán rájött, h én vagyok a sofőr... -
Boglya
senior tag
KI volt szegedi borfeszten? Én csak vasárnap jutottam el rá, de letoltam egy-két pohárkával (sajna decije 100tól kezdődött de az átlag inkább 300 volt, az 500-asokat meg nem is említem). Úgyhogy végül vettünk sangriát, 1,5 littyó volt 750. Részeg annyira nem lettem, de legalább tudtam készülni a mai vizsgára .
-
Én kintvoltam a barátnémmal, meg egy volt osztálytársammal.
Az igaz, hogy tényleg elég drága volt a bor, így mint csóró egyetemista, bevásároltunk elötte a tesco-ban jófajta bort, majd a tiszaparton nyugisan elfogyasztottuk
Ittunk még Mézes meggypálinkát
Az volt még a baj, hogy rengetegen voltak, és egyszerűen nem lehetett leülni. Ki lehetne bővíteni a padokat a tér másik két utcájára is. Az autósok meg mondjanak le| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
Boglya
senior tag
válasz kraftxld #2294 üzenetére
Hmm, nem rossz. Én általában 500-800 közötti árfekvésű félszáraz vagy félédes borokat szoktam kóstolgatni. Egy üvegtől buleehangulat, két üvegtől már érzem ahogy forog a Föld a tengelye körül, 3-tól meg blackout, nekem tehát 1 elég is. Mostanában a pezsgőt is megszerettem, de a magyar pezsgőknek sajnos van egy keserű mellékíze, egyelőre csak az Asti-t szeretem igazán, az meg kissé drága.
-
Ez is talán 7-800Ft körül van. Hasonló kategóriásból kint kb 2-3 decit kaptam volna, elvégre ott a termelőtől veszünk közvetlenül palackozási ktsg nélkül
Én is mostanában keztem el borozgatni, de max 2 hetente 1 üveg a fogyasztásom
Az Asti tényleg jó pezsgő én 3-4 éve vettem, akkor 2,5K körül volt egy üveggel..
Dom Perignon pezsgő nem érdekel?| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Valaki tud valamit erről az italról?
Southern Comfort:| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
válasz kraftxld #2297 üzenetére
Na, sikerült valamit kideríteni:
''Fűszeres whiskeylikőr a Mississippi partjáról
Bourbon alapú őszibarackos fűszeres whiskey
likőr, a Mississippi partjáról, New Orleans-ból származik.
A Southen Comfort egy teljesen egyedi ital, mely magában hordozza a whiskey, a likőr, és a rum karakterességét is .''
forrás: www.italnet.hu| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Egy az új érkezők közül:
Talisker 10 yo - Single Malt| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Xantomas
őstag
kraftxld , látom, te értesz az italokhoz.
Van itthon, egy neves alkalomra tartogatott Jack Daniel's Whiskey. Vásárlása egyidős velem, ami cirka 20 évet jelent. Fény max a boltban érte, viszont már a színe nem hasonlít a most kapható párlatéhoz. Egész sötét karamell barnás. Sötétebb mint a ''Single Barell''.
De már már 4x el lett tolva több nemes alkalom is, éppen ezért senki sem meri felbontani. Egyáltalán még fogyasztható? Vagy maradjon csak nyugis helyén?
[Szerkesztve]"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest