Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
Mi bármire megiszunk bármit. Mondjuk én a 2dl rum + 3dl cola + fröccstől készen lettem. Haver meg megivott 3 ilyen rumkolát, meg számtalan kisfröccsöt. Jó napja volt.
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Thulcandra
senior tag
Haver házibulin a pincében a szénkupacba hempergett, amit előtte többen is lepisáltak.
Másik srác szabadtéri bulin bement pisálni a derékig érő csallányba, majd ott összeesett, s aludt egy pár órát.
Én egyszer házibulin belehemperegtem a kádba, de v.mi öblítős víz volt bene, szép illatom lett, de kiszívta a bőröm." Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
tuskooo
addikt
Egyik haverom mindig rohadtul leissza magát aztán összehány mindent, de ekkor már annyira kész van hogy általában nem tud odébb menni és előbb-utobb a saját hányásában köt ki...Továbbá képzelj el szabadtéri ivászatot vmi kutyasétáltatós helyen...gondolom sejted ott mibe lehet belefeküdni ha nagyon kész vagy...
-
Bubu79
addikt
Hi!
Csak nem színeset ásított a bácsi?
Szerk.: A bivaly nem rossz sör, csak vigyázni kell a mennyiséggel, mert üt, mint az atom
[Szerkesztve]"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Thulcandra
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest