Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
kemény 2 pontot sikerült összeszednem
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Antimatrix
senior tag
7pont
és én antialkoholista vagyok kivéve amikor nem
én hozom haza buli után az autót mert már a többiek ittak/isznakPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
AMD Power
titán
8 pont! Mekkora egy hülyeség ez a teszt!
-
Pénteken csapra verünk egy jófajta whisky-t, még nem tudom milyet, de majd beszámolok
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Integra
titán
vettem egy üveg finlandiát, na meg a sonkát is, amiért eredetileg mentem.
vodka narancs rulez...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Whaskes
senior tag
-
Tegnapi italozás menüje:
Glenrothes 12yo (Thx to jasszer )
Mintha karamellt éreztem volna az ízében.
És egy kis Laphroaig| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Zewa
senior tag
9Pont 15évesen az gáz?
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Zewa
senior tag
Tegnap egy oriási gyalázást láttam; Jagermeister colával keverve. Itt tart már a világ?
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
jenko
tag
az a gyalázat, hogy a tegnap este 9-11-ig megivott 4 sörtől kikészültem. Lehet, hogy túl gyors volt igaz mostanság ritkán iszok
sulista koromban meg se kottyant duplája se. Ez normális?? megijedek magamtól... tiszta szánalomTudtátok, hogyha a ''mama'' szó betűi közül egyet elvesztek, hármat meg megváltoztattok, azt kapjátok, hogy ''sör''? Csodálatos, nem?
-
jenko
tag
válasz Integra #2875 üzenetére
én egyszer százéve terepgyakorlatra menet a vonaton elfogadtam néhány huncut kis csajszitól ilyet, hogy sárgadinnyés vodka (made in kisvárda).
Hát ott vasúti kocsi vécé nem maradt szárazon. Az önbecsülésemet csak azért nem törte le teljesen az eset, mert társam is volt a gyalázatban
persze nem önmagában fogyasztottuk, de az már más téma.Tudtátok, hogyha a ''mama'' szó betűi közül egyet elvesztek, hármat meg megváltoztattok, azt kapjátok, hogy ''sör''? Csodálatos, nem?
-
bagyulajuve
addikt
14 punkt, tehát súlyos alkoholfüggő vagyok (ami sztem nem igaz, csak néha szeretek beb*szni, mint a állat)
Resistencia eterna
-
Zewa
senior tag
Én 3/4 üveg kalinkátol. Nem volt szándékos csak meg döntttem aztén igy sikerült.
Utána még vagy 10 percig véárgtama cuccokat de aztán teljesen filmszakadás.
Szerintem elég gáz ha vmi ugy be b@sz mint atom, járni söt, felkelni nem tud. Teljesen szánalmas hogy nincs ennyi önkontrollja. (persze egy-egy még bvecsuszik,de aki ebből rendszert csinál^^)
[Szerkesztve]"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
na és a teleport ivás? Mikor iszol, iszol, már van benned bőven, aztán ráiszol, és a következő pillanatban felébredsz másnap az ágyadban, és nemtudod mi történ...
Bár nekem még nemsikerült eljutni erre a szintre...Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
AMD Power
titán
Tegnap ittam a 929Ft-s Dió likőrt! Alig ittam meg a felét és már ettől is fáj a fejem egy kicsit! Mekkora alkesz vagyok!
-
Zewa
senior tag
válasz CPT.Pirk #2881 üzenetére
Nekem is csak 1 szer sikerült eljutni, de egyáltralán nem vagyok rá büszke, de ez van egyszer eléünk!
Elmult a húsvét. Mi szépet kostoltatok? Ittam pár házi terméket, hát.. a 62%-os Barack már rendesen marta a városi bélemet.."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
bandus
veterán
Nekem így alakult a hétvégém: vasárnap este buli (részegedés), 2 óra alvás után locsólás (részegedés), délutánt azért félig átalvás, után megin hajnali 5-ig buli (részegedés). Rengeteg hp, sör, viszki. Ezekután aztmondom elég.. eddig sosem szégyelltem magam, ha kegyetlenül beb@sztam, de most már kicsit igen, ez már azthiszem elég gázos, ennyit inni. Most ugy vagyok vele, hogy egyáltalán nem akarok már inni. de majd beírom, hogy meddig bírtam
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
AMD Power
titán
Házi főzésű csoki likőr és vörösbort vedeltünk tegnap! Fájt is tőle a fejem!
-
-
Pénteken Jäger+sör kombó volt, még mindig fáj a torkom, meg meg vagyok fázva
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
PazsitZ
addikt
Én mindig ott szívom meg, hogy ha iszok sokat bagózok. A piától nem is lenne annyira másnapos az ember, de a cigitől néha úgy fáj!
- http://pazsitz.hu -
-
-
-
Tegnapi kóstolás:
Glenfarclas 10 yo
Kicsit könnyedebb mint a 12 éves, az enyhén karcos, Kilkenny utána nagyon bejött| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Akit érdekel, itt egy nagyon jó program:
7. SMWS találkozó:
[link]| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
ngabor2
nagyúr
sörtől benyomni szégyen? vagy a mennyiségtől függ?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz ngabor2 #2899 üzenetére
Attól függ, mennyit ittál, mennyi idő alatt és mennyit ettél előtte.
Csütörtökön jóval több, mint 3 liter sörtől sem éreztem semmit, igaz egy egész délután alatt fogyott el.
Szombaton kb. 2 liter sör+ 2cent absinthe nagyon beütött, mondjuk ez kb másfél óra alatt ment le. Vissza is jött...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Trollok komolyan
- Windows 11
- eBay
- Objektívek topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest