Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
balint107
üzenetére
Én ezt másképp látom, mert a dög kiszámítható.
Ennél az ominózus esetnél, mindig megvártam hogy szépen leereszkedjen, majd elmenjen oda ahová az ipse is lekövette, (1ébként nem tudtam merre fog menni) utána visszajött a lépcső tetejéig majd újra el, aztán rövidebb idő után teljesen mögém... én végig az ágy alatt. Ezután már vagy nem tudtam kinyitni az ajtót, mert megevett, vagy azt követően lettem szalámi

A speciális eljárással meg futottam egyenesen a célajtóhoz, mire lejött a dög már bőven belöktem a kódot, aztán emergency override és tábla leolvas. Ekkora valószínűleg visszaért ahhoz az ágyhoz ahol rejtőzködtem előtte negyedóráig
Ezalatt elsprint a következő részhez, ahol már nem emlékszek hogy volt, de nagy buli volt az is. Ebből nekem az jön ki hogy a dög ismételt megjelenése szkriptelt módon történik, mert elrohanok mellette és nem követett. Persze ha már keresőmódban van, futásról szó sincs, helyette ott a quick-load ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Fejhallgatós találkozó
- Call of Duty: Black Ops 7
- Gumi és felni topik
- nVidia GeForce RTX 2080 Ti (TU102)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)