- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
dinnje
aktív tag
válasz
nbukta77 #8477 üzenetére
Aki erre járkál nem nagyon használ gyári ICS-t főleg nem T-ést, mert elég döcögősen frissítették rengeteg hiba társaságában. Ezért nem kapsz rá választ. Nekem a francia és a T-és ICS csak rövid ideig volt fenn és már nem nagyon emlékszem hogyan szuperáltak, mert Bagyuszék sokkal jobb romokat szállítanak nekünk már egy jó ideje
-
salala
tag
válasz
nbukta77 #8442 üzenetére
Akkor első hozzászólás
-
törölt tag
válasz
nbukta77 #799 üzenetére
Én nem vettem észre hogy gyengébb lenne,az ingadozás is ugyanúgy megvan mint gb alatt volt. A sokak által gyengébnek titulált kamera minőség se észrevehető nálam. Összességében egy jól összerakot rom szerintem. Ami meg nálam pozitívum hogy nem mászik el a csengőhang,így nem kell játszadozni vele hogy mindig az szoljon ha hívnak amit én akarok...
-
jaPe
tag
válasz
nbukta77 #784 üzenetére
lutri, tedd túl magad rajta szerintem, amíg kijön a magyar ICS addig bírd ki valahogy, elvileg abban javítva lesz.
Ha annyira zavar próbáld újrahúzni, hátha eltűnik, vagy egyszerűen keress egy másik lockert a marketen.nekem is kiírja, de annyira nem idegesít a dolog...
ha kijön a magyar és lesz belőle backup felteszem, ha nem akkor várok türelemmel a CM10-re
-
iff
senior tag
válasz
nbukta77 #264 üzenetére
Azt szeretném kérdezni, ha csinálok egy mentést a telóról (volt áthelyezve a mem.kártyára prgram) és áthelyezek progikat a mem.kártyára és törlök programokat, majd a későbbiekben visszaakarom raknia régi mentést akkor az áthelyezett ill. törölt program nem fog működni? Ez okozhat gondot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció