Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz batai15 #4248 üzenetére
Ha jó az "aláírásod" ,akkor neked elvileg stock ICS van fennt .Gondolom FOTA frissítés volt..(csak tippelek, de lehet,hogy az a problem,hogy mondjuk nem volt utána factory reset.. vagy a dalvik +cache+factory reset trió pl segíthet,hogy utána tiszta lappal lehessen kezdeni mindent) .
Túl sok ötletem nincs így "látatlanban".. Bocsesz. -
bundyrem
csendes tag
válasz #84490496 #4242 üzenetére
nem határozott nem már nem tudom honnan szedtem le de eddig minden után utána olvastam h mit telepitek ezt kihagytam és tessék verem a fejem a falba. de ha olyan is amit ajánlottál az a baj nem látja a gép az usb telepiti de ismeretlen eszközként kezeli és pár másodperc gondolkodás után buborékban közli h a számítógéphez csatlakoztatott usb eszköz müködésében hiba lépett fel ezért leáll.... és alapbol dugom rá még a töltés se indul el
-
batai15
félisten
-
törölt tag
válasz bundyrem #4252 üzenetére
Kissé gáz.
Próbáld meg a wwenigma által említett módon rádugni...Egyébként megpróbálhatod másik usb-ben is,hátha csak a port szaraxik..
Batai: Nem valószínű,hogy kiröhögnek..Szervízbe bárki bármilyen problémával bemehet,max jól lehúzza a szervíz,ha nagyon hülyére akarja venni a kliensét.Nem mellékesen: Bebootolsz cwm-be , ott az advanced menüpontnál van a dalvik ürítés.. Lényeges: nem flesseled fel,csak bebootolsz cwm-be!!!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bundyrem #4264 üzenetére
hangerő le+bekapcs nyomva tart rezzenésig, rezzenéskor elenged bekapcsoló gomb, de nyomva tart hangerő le még kb 2-3 másodpercig.Ekkor csak az alcatel felirat van a telón,mintha megfagyna.Ezután kéne rádugni a pc-re.Ekkor elvileg külön drivereket telepít fel (ha még nem volt így a gépre dugva..)
Na akkor sikeresen kinyírtad a bootloadert szerintem.Innentől jtag,vagy szervíz,vagy ha szerencséd van akkor egy fastboot flash recovery talán megy(driverek nélkül esélytelen szerintem, de egy próbát megér..).
Esetleg linuxos gépen megnézhetnéd/megnézethetnéd,hogy mit lát...
[ Szerkesztve ]
-
bundyrem
csendes tag
-
benc3000
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy mit rontok el amikor rootolni próbálok. A telefonom Telenor-os és gyárilag 4.0.4 el jött. Hiába próbáltam több féle driver packot, USB-debugging be kapcsolva, SuperOneClicket is próbáltam. Semmi nem működött. Ennyi infóm van ami a képen van, olyan mintha nem is lenne mobil csatlakoztatva, pedig a super one click észre veszi, ki is írja a típust, de nem csinál semmit. Mi a teendő?
Előre is köszi a segítséget[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz benc3000 #4269 üzenetére
Ha jól tudom, akkor az ujabb ICS-re nem jó a superoneclick-es módszer.. az első hozzászólásban is van rá link, ha jól tudom, de mindjárt keresek egy linket.. pill...
Nah. XDA-n találtam ,elvileg ez jó az ujabb ICS-ekre..
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=34751847&postcount=2664
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz benc3000 #4269 üzenetére
MErt nem ezzel kell...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
benc3000
csendes tag
válasz wwenigma #4271 üzenetére
Ó köszi szépen, reméltem hogy nem kell hozzá a gyári recoveryt bántani. De hát a szükség... , ha erre előbb rájövök rögtön felrakok egy CMW-t és nem vacakolok ennyit ezekkel... nem baj, a jövőbeni ROM cserékhez úgyis kell majd.
Még egyszer mindkettőtöknek köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
kaffau
csendes tag
Sziasztok.
megpróbáltam frissìteni az ùj t-s ics-re, de nem sikerült... (már kezdem megszokni, mert az elözönèl is ezt csinálta) nem is ez a problèmám. Hanem az hogy a terminal emulatorból fel-flashelt recowery-m eltünt... ez lehetsèges? Jah ès ha fastboot utàn akksi ki...be... utàn, ha hard resetet akarok csinàlni akkor valami nagyon buta recowery system jön be a sajàtom helyett... -
csampei
senior tag
válasz #35202114 #4223 üzenetére
Ronam és hokins Most tényleg annyira poénosak vagytok!Kár hogy ma nem veszem a poént
Gyári Backup-ok
Gyári magyar backup köszönet érte qltsar kollégának.
T-mobile V616 backup <---2.3.6 vagy ICS???
Független V616 backup <---2.3.6 vagy ICS???
Telenor2.3.6 gyári backup
Francia ICS backup telepítési leírással <---Ez lenne a gyári független ICS?Hasonló "kukacoskodó" és nehézfelfogású barmoknak azért ezt ki lehetne írni!Másrészről elég jól használom a keresőt,meg a guglit is mert ha itt nem kapok választ,már pedig ez elég jellemző,ha csak nem a "fikázásról" van szó(mert arra jön válasz szarásig) próbálok mindent megoldani.De ezt nem szeretném elbukni ezért kérdeztem!
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
törölt tag
válasz csampei #4276 üzenetére
"Gyári Backup-ok2.3.6
Gyári magyar backup köszönet érte qltsar kollégának.2.3.6
T-mobile V616 backup <---2.3.6 vagy ICS???2.3.6
Független V616 backup <---2.3.6 vagy ICS???2.3.6
Telenor2.3.6 gyári backup
Francia ICS backup telepítési leírással <---Ez lenne a gyári független ICS?"Ez nem a gyári független,arrol még nemkaptam infót hogy valaki lementette volnaT-mobile ICS backupez a hivatalos backup ICS-ről
Mihelyt lesz a töbiről is hivatalos bekerül az első hszbe. A többihez meg oda fogom írni hogy 2.3.6 vagy GB.
Bár mivel ics nemrégóta van így aszthittem hogy nem muszály külön kiemelni,de látom tévedtem. -
Emers
csendes tag
Sziasztok!
Az akksi ingadozó, összevissza való százalékos kijelzésére tudtok valami megoldást?
Gyári GB-n is ez ment, és most h1n1 v4-en szintúgy.
Próbáltam én már újrakalibrálást, de nem jött be.Elég idegesítő, hogy nem tudom pontosan hol is állok... gondolok itt arra, hogy 100%-on stagnál, aztán leugrik 85-re... erre még azt mondom jól van... de ha 50-ről harminc valamennyire... aztán útközben lemerülök, mert nem mutatta, hogy töltenem kellene...
[ Szerkesztve ]
-
butyek
senior tag
Aki használ cm 10et, meg tudná mondani, hogy az fm rádió működik-e, és a hálózati módot át lehet-e állítani csak wcdma-ra, azaz 3g-re?
&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
mercurytopaz
aktív tag
Igen, rájöttem én is, hogy amit multkor írtam, hogy a cm10-zabálja az akksit, az nem teljesen igaz, mivel össze vissza mutatja, volt olyan is, hogy 25 %-ról visszament 50 %-ra. A lényeg, hogy gyönyörű grafikailag, de megint csak a kamera a nyűgöm . Szóval azt szeretném kérdezni, az első hsz. melyik gb.-romjára downgradeljek ? A független v616-os verzió jó ?
Az én gépem független.
Előre is köszi.. -
törölt tag
válasz mercurytopaz #4289 üzenetére
ha hivatalosan frissitettél már icsre,otu vagy fota-n keresztül akkor csak a 2.3h1n1el tudsz visszalépni.
-
wyattthoearp
tag
Sziasztok.
A H1N1 V4 után én is kipróbáltam a cm10 legújabb romját de a gappsot nem tudom feltenni.
Mit rontok el? (csak felraktam a zipet cwm-ból)
Nekem ennél a romnál is furcsán viselkedik az érzékelés, néha ellenkező irányba görget gyors mozdulatnál.
Ezt mindenkinek csinálja vagy csak a telefonom vacakol?[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
válasz wyattthoearp #4291 üzenetére
Ahhoz, hogy a gapps-et fel tudd rakni, ahhoz egy speciális cwm kell, azzal amivel a h1n1-et fel tudtad rakni, azzal ezt nem fogod tudni.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
mercurytopaz
aktív tag
Igen köszi megvan, visszamentem gb-re, és már készítettem is JÓÓÓ videót végre
A CN10-hez való gapps és a hozzávaló cuccokat qlstar linkelte be, csak azzal megy fel, és mindenképp az ő leírása szerint . Arra keress rá !!
-
wyattthoearp
tag
válasz mercurytopaz #4294 üzenetére
Már kerestem korábban is mert írtad, hogy az ő leírása alapján sikerült neked is.
De akkor sem és most sem találtam ilyen bejegyzést, sőt még a blogjában sem sikerült.
Belinkelnéd?[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz wyattthoearp #4295 üzenetére
-
karl_fischer
aktív tag
válasz #35202114 #4290 üzenetére
Van egy általam kipróbált és működő megoldás. De csak saját felelősségre!
1. Felteszed a 2.3 H1N1 V0.1-et.
2. CWM-ből visszateszed a saját GB backupodat.
3. Ez működik, de pl. a kamera nem látja az SD-t.
4. A 2.3 H1N1-ből kimásolod a boot_ICS.img-t, majd bootloader módban elindítva a telefont a következő parancsot adod ki:
fastboot flash boot boot_ICS.img
fastboot reboot5. Ekkor már működik minden, a kamera is látja az SD-t.
-
törölt tag
válasz karl_fischer #4297 üzenetére
Én nemtervezem a visszatérést stock gbre. Örülök hogy megszabadultam tőle (sőt ha letelik a hűség akkor valószinüleg az android világát is elhagyom...)
[ Szerkesztve ]
-
latis666
aktív tag
Visszaraktam a megvételkor lementett gyári 2.3-at és minden megy rajta nem veszti el a 3g-t wifi után mint a mókolt romok. Egy hiba maradt hogy töltöre dugva kikapcsol a telo mintha lemerült volna. Villog egy percig aztán tölteni kezd és csak akkor lehet visszakapcsolni.
-
mercurytopaz
aktív tag
Nos kezdek én is sírni. Most van újra jó kamera stb.. hogy visszatértem, ics-ről, de a play-ről nem lehet telepíteni, 492-es hibakód miatt. Ez mi lehet ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest