- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
RexpecT
addikt
válasz
kavicssli #8995 üzenetére
Lehet rossz napja volt,ettől függetlenül tény hogy nem volt korrekt.De azért szerintem nem itt kellett volna kibeszélni, pláne hogy már régóta ismeritek egymást és gondolom nem ez volt az első üzletetek.Pl nekem is tegnap ingyen segített,mert szükségem volt egy külső usb-s olvasóra,bementem a boltba aztán segített,raktunk egy Xp-t az Eee-mre.
Szóval nem volt korrekt veled,de ezt inkább egymás között kellett volna elintézni, mert az tuti,hogy ritka az ilyen üzlete Antinak.
A winyóra visszatérve pedig tudhatod,hogy Anti nagyban ad-vesz,aztán ha nem jó akkor tuti visszaveszi a cuccot.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest