Aktív témák
-
Firka30
tag
válasz
petrelli86 #16202 üzenetére
1 hét garanciát vállaltál,bár ezt rajtunk kívül max a portás biztonsági őr fószer hallotta...
És ki is a tanúd? Volt ott még valaki? Vagy esetleg beszereltük egy pc-be?
Esetleg fotóztál hogy működik a vinyó?
Nem emlékszem ilyesmire...
A Te szavad az enyém ellen,ennyi van,nem több!
3 nap múlva kerestelek? óhhh
Hamár a kolegád céges telefonjánál tartunk...miért is nem vette fel?
Egész hétvégén kb 8-10x hívtam,egyszer nem vette fel és nem is hívott vissza...és ez bőven benne van az állítólagos 3 napban,mivel ez az "üzlet" péntek délután 4 körül jött létre./több számról is próbáltam/
Kérjél tőle egy híváslistát és utána mondd már,hogy nem próbáltalak keresni...
De érdekes módon még mikor nem vettem meg a vinyót,akkor egyből felkapta a telefont mikor hívtam,sőt vissza is hívott...
Aztán írod,hogy visszafizeted a pénzt,és eltűnsz?
A privátokra nem reagálsz,ez is kb.kit minősít?
A másik dolog,"jó pénteken tudunk találkozni,megyek az egy huszassal" és elfelejtesz jönni?
Sőt szólni is,hogy "te hülye" még se megyek ne várj a busznál?
De érdekes mód kaptál egy negatívot és egyből előkerülsz
Ha én csesztem volna el a vinyót nyilván nem Téged okollak érte..
Innentől részemről off,bármi is legyen.
Ennyi -
Firka30
tag
Üdv!
Én petrelli86 kollegának javasolnék egy feketét...
Volt fent egy hírdetésem,hogy hdd-t keresek személyes átvétellel,felhívott mondta neki van egy eladó (5000Ft)...megegyeztünk,elmentem érte szolnokra,adott rá garanciát,pénzvisszafizetést igért stb.
Majd miután hazaértem a vinyóval,kiderült,hogy kb levélnehezéknek jó.
Próbáltam hívni,mint kiderült nem is saját számról hívott,ergo telefonon elérhetetlen...
Majd privátban kerestem,írta visszafizeti az összeget,megbeszéltünk még egy találkozót amire "elfelejtett" eljönni,azóta privátra egyáltalán nem reagál,mondjuk előtte sem nagyon akart.
Ez kb.2 héttel ezelőtti üzlet,eddig vártam vele,hátha...
Hírdetést nem tudok linkelni,max a privátok vannak.
Kb.ennyi...
Szal' azt javaslom csak akkor vásároljon tóle valaki ha átvétel előtt tesztelni tudja
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN Macbook Air 15 M3 8/256 Ezüst 100% akkumulátor
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/512 SSD/13,5"/FHD+/400nit/onsite garanca
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest