Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
gaborozzo
csendes tag
Hello!
Fekete pontot kérek box667 nevű 35!! napja regisztrált újoncnak. Hogy miért? Konkrétan lehúzott 12 rugóval.
Vettem tőle egy 500GB-os HDD-t pár napja, amit privátban lebeszéltük. Még meg is kérdeztem, hogy van-e valami baja. Persze a válasz az volt, hogy nincs semmi baja. Ez a hirdetése amiben az 1 hét próbagaranciát is írja. Mivel sentinel képet is tett fel ide ezért lecsaptam rá, gondolván alig használt. Mikor hazavittem és rádugtam a gépemre persze se kép se hang, fel sem pörgött a vinyó.
Saját jóhiszeműségem miatt van, hogy a sorozatszámot nem jegyeztem fel még a találozó előtt. Természetesen az átadott HDD széria száma tök más mint a sentinel képen és ezt csak otthon vettem észre. Másnap már a hirdetést is törölte.Még csak 4 nap telt el a biznisz óta de kiírom ide a nevét nehogy más is belefusson.
Már másnap hívtam de természetesen vagy ki van kapcsolva a telefonja vagy nem veszi fel. Email-re, SMS-re, privát üzenetre nem reagál.
Szóval ez nem is feketepont hanem csalás, én meg benyeltem
u.i.: jó az arcmemóriám, úgyhogy ha összefutok vele valahol tuti kiverem belőle a 12 rongyomat, a betört pofáját meg lefényképezem és felteszem ide a sentinel képe mellé
Felfüggesztve
[ Módosította: Oczu ]
Gabe
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest