Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
leo01
csendes tag
[eladócuccok] nevű felhasználót nem ajánlom , írta hogy érdekelné az általam hírdetett cucc és elküldi előre is az ő általa hírdetett cuccot adjam meg a címem , megadtam , azóta nem ír... vigyázzatok vele
Északot felveri, JUSTICE FOR HUNGARY! Keletről üvölti, JUSTICE FOR HUNGARY! Nyugatról hirdeti, JUSTICE FOR HUNGARY! Dél-felől égeti, JUSTICE FOR HUNGARY!
-
sinkol
tag
Szeretném enyhe bosszúságomat kifejezni sata?? kolléga üzletviteli szokásaival kapcsolatban
Ezt az i3-as procit vásároltam volna meg tőle postai úton. A kialkudott vételárat 03.09.-én elutaltam részére az általa megadott:
Kató József
11773425-00299523
OTP-s bankszámlaszámra, majd priviben jeleztem az utalás tényét. Ekkor még jött tőle egy utolsó privi azzal, hogy ellenőrzi a számláján a pénzt. Postázásról már itt sem tett említést. Ezt követően semmilyen jellegű értesítést vagy üzenetet nem kaptam tőle. Még 03.13.-án bejelentkezett egyszer és azóta csak látogatja a fórumot de be nem jelentkezik, legalább is erre a regjére nem!!
A proci azóta sem érkezett meg és ennek okáról semmilyen formában nem kaptam tőle magyarázatot!!!
Nehezen tudom elhinni, hogy egy 2005-ös reggel rendelkező tagtársunk pont ezzel a 6e-vel kezdené a lehúzást, de egyre inkább gyanús a dolog.
Ezúton szeretném minden egyes tagtárs figyelmét felhívni arra, hogy a fentebb említett számlára, ha jót akar magának, ne utaljon előre semmilyen termékért vételárat!!!
Mivel a remény hal meg utoljára, ezért Én a magam részéről még most is bizakodom a proci megérkezésében. Ha esetleg ez bekövetkezne, akkor azt természetesen jelezni fogom ezen a fórumon is.
Ettől függetlenül azonban továbbra is fenntartom azon véleményemet, miszerint a vételárat előre utaló vevő ilyen mértékű semmibe vevése már nem fér bele a korrekt üzletelés kereteibe![ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Frissítve
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
-
Chamea2
tag
Üdvözlet a moderátoroknak!
Szeretném a következő felhasználót beküldeni felülvizsgálatra néhány furcsa körülmény és fedett hirdetései(átvétel helye ismeretlen, hirdetésből hiányoznak elemek, stb.) miatt: kissjanos197
Felhívnám mindenki figyelmét, hogy ameddig a felülvizsgálat le nem zárult, csak és kizárólag személyes átvétellel és hozzáértő emberrel(amennyiben nem ért hozzá) vásároljon tőle!
Üdv Chamea2
[ Szerkesztve ]
-
Divi
aktív tag
Peterzilien: fekete pont, mert:
Elcserélem vele egy Dell Latitude laptopot egy asztali konfigurációért. A konfigurációban kevesebb RAM volt mint igérte, a VGA-ról tudta, hogy memória hibás de nem jelezte, azóta nem elérhető, a tápegységhez nem adta az egyéb kábeleket, nem is jelezte hiányukat, A tápegység -sokkal- kissebb kapacítású mint jelezte.A konfiguráció kb 20 ezer forinttal ér kevesebbet, mint amennyi a laptopom piaci ára volt.
Teljes név: Nyilas Peter
Város Tatabánya
Publikus e-mail: nypeti@windowslive.com[ Szerkesztve ]
lá lá lá lá lá lá lá Lila Liba gá gá gá gá gá gá
-
Hooper
őstag
Fekete megy Peethy-nek ezért az üzletért inkorrektség miatt.
Elején leszögezem hogy mivel sokat dolgoztam, kicsit döcögve (pár nap, nem hetek) ment a találka fixálása, de jeleztem hogy tuti érdekel -sajnos van akinek van élete. Hétvégén egy keddi napot beszéltünk meg (írtam hogy nekem bármikor jó, vagy mondjon Ő konkrétat, mert vidékről jön). Kedd késő délutánt írt, hogy neki az jó, vasárnap én mondtam hogy nekem ok, előtte azért pontosítsunk.
Ezt követően hétfőn ír hogy mivel nem kerestem eláll a holnapi adásvételtől.
Csak gratulálni tudok az "úriembernek"..ha arra volt ideje hogy ezt leírja akár közölhette volna hogy pl 5kor pesten vagyok. Nem tudom, hogy vérszerződést várt, vagy azt hogy 3 percenként írjak/hívjam ha mailen mindent lekommunikáltunk.
Persze mindenkinek szíve joga "elállni" de ha már lefixáltunk akkor nem épp korrekt magatartásra vall.
Anyagi kár nem ért - bár ez idő alatt ha megrendelem ebayről ahonnan a cucc is származik kb ugyanennyiért megkapom, zsír új termékként, lassan itt lenne - csak szeretnék gratulálni az eladó hozzáállásához. -
Peethy
őstag
válasz Hooper #17309 üzenetére
Jelezném az első hozzászólásban leírtakat: "-Csak abban az esetben kérj fekete pontot, amennyiben valós anyagi kár ért!"
Téged nemcsak hogy nem ért valós anyagi kár, hanem gyakorlatilag azon kívül, hogy elállt valaki egy üzlettől, semmi nem történt. Nem is utolsó pillanatban szóltam, hanem bő 1 nappal előtte. Megbeszéltük, hogy keresel, levelezésünkben korábban is volt olyan, hogy írtad, hogy hívsz és három nap múlva én írtam neked levelet. Mindeközben többen elvitték volna a szettet, eredeti áron, de tekintve, hogy már megegyeztünk, mindenkinek azt mondtam, hogy már nem aktuális a hirdetés. Mivel hétfőn délután jelentkezett valaki, hogy azonnal elvinné az egészet eredeti áron, és nem tudtam, hogy a veled való üzlettel mégis mi a helyzet, ezért természetesen odaadtam neki. Remélem te sem gondolod, hogy elvárható, hogy ha kedd délután megkeresel valamikor a konkrét időponttal, akkor rögtön ugorjak vonatra.
Az utolsó pár mondatodat meg igazán kár volt beírnod. Megegyeztünk egy árban, alkudhattál belőle, akkor meg? Foglalót nem küldtél, én mégis több embernek nemet mondtam, akik jobb ajánlatot is küldtek, de veled meg volt beszélve. Végül nyugodtan kilyukadhatunk oda, hogy téged semmilyen kár nem ért, csak valamiért szerinted feketét ér az, hogy néhány levélváltás után nincs üzlet Részemről a téma lezárva.
Peethy
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
enginev3.0
félisten
Frissítve
-
pityke88
tag
Sziasztok!
Kedves felhasználótól [DolceBoyka] vettem egy alaplapot, lebeszéltük hogy kapok rá próbagarit, de ha gáz van intézi illetve visszaveszi a lapot.
Mondanom sem kell a lap nem működött megfelelően, telón elértem megbeszéltük hogy másnap visszaszól és intéz garit, vagy nemtudom mit magyarázott, de gari igazából nem is lehetett nagyon a lapról, mert nem egy mai darab. Én ekkor mondtam neki hogy cseréljük vissza ő visszaadja a pénzt én a lapot, semmi gond.
Ez után teljesen elérhetetlen volt, mint privátban, mint sms-ben nem értem el és a telefont sem vette fel. Sajnos.
Szerintem kerüljétek a kedves felhasználót, rossz dolgokat ad el, és utánna elérhetetlen!
[Erről] az üzletről van szó.Boldog vagyok nagyon, mert ma megtaláltam a barátaimat Itt vannak a fejemben.
-
Hebehebe
tag
Egy kérdésem lenne.
Fail3D nevű emberkénk (őstag) árult egy törött notit
kb 1 hete írkálunk, hétfőre mondta h ha nem tudja eladni darabokban, v megcsináltatni akkor eladja nekem, és h menjek ki nézzem meg.
Hétfőn azt írta, h kedd-szerdáig toljuk el a talit mert bontóban talált borítást hozzá.
Nem talált, így kedden kimentem megnézni, az eredeti configgal faszkodott, kissebb hdd, akkor kicsit olcsóbban stb..
Kedden megnéztem, megegyeztünk 65-kban, h majd szerdán odaadja, mert még át akarja venni a dolgait róla.
Ma már az eredeti hdd-vel akarta adni 70ért, ami az alap felállás volt. De valaki közben jelentkezett egy 10essel többért, és meg is vette mostanra.Jogos lenne a fekete v sem?
-
pcminden
csendes tag
Csőő!
Nem Ph-s tag az illető(vagy legalábbis nem találtam meg), de azért beírom mert vigyázni kell vele. Tegnap megbeszéltük a Kálvinra 16.30ra egy találkozót egy laptopot szeretett volna venni. 30percet vártam rá, közben többször is hívtam "én" hogy mikor jön már, a telefont felvette majd le is rakta, ez ment így vagy 10x legalább, aztán meguntam. Annyira sem volt képes hogy megmondja ne várjak ott mint a hülyék, nem jön..... Magyarán átvágott. Az anyagi káromról nem is beszélve -3k. Tessék vigyázni az illetővel, lehet hogy egy csaló aki kifigyeli az áldozatait de ami biztos hogy megbízhatatlan ember.
Telszáma: 06203912421
jbokfi@gmail.com[ Szerkesztve ]
-
retfirg
tag
djgeg fórumtársunk többszöri egyeztetés (privi és telefonos) után nem vette át amit egy hétig jegeltetett, privátra se válaszolt, telefont se veszi fel azóta.
# If the wishes were fishes nobody ever get hungry
-
enginev3.0
félisten
KÉSZ
-
Attila8006
aktív tag
válasz ZozzHUN #17287 üzenetére
erre reagálnék!
A makulátlan annyit jelentett hogy egy karcolás volt egy olyan részén melyet simán lehetett cserélni.Ha vissza keresitek (vagy ha akarjátok akkor én is vissza keresem) akkor rájöhettek 1-2 napja lett csak beszerezve.
Amugy teljesen makulátlan volt..ha gondoljátok kérdezzétek meg erről az új tulajdonosát.
Erwyn..te beszélsz lelakott telóról?A te x10i-d hibátlan volt? Azt mondtad kiváló makulátlan.Gondolkozz el ezen.
A burkolat sérülése a kijelző mellett? a hangszóró halk müködése?A rezgőmotor gyenge müködése?Na ezek hibák.De te egy karcoláson buktál ki.
Természetesen ezekről a hibákról nem szóltál,csak mikor kézbe fogtam a készüléked akkor vettem észre.
És a kettő esetleges javítási költsége messze nem egyenlő
Mindazon által Szilikon tokot adtam volna a telefonhoz.
ZozzHUN miért is adsz te is feketét? Nem is ismerlek..te sem ismersz és te nem is nézted meg a fent említett készüléket.Én is akarjak neked kitalált dolgokért feketét adni?
Azért mert őstag vagy nem jogosít fel az olyan dolgokra melyet azt hiszed meg tehetsz.
Jelezném most itt:2 ember látta a telefonomat.Erwyn,és az új tulajdonos,aki igen csak örült és a kis szépséghibára (sarkán a karc melyet a szilikon tok ápol és eltakar)azt mondta kiváló telefon.Köszöni szépen.
Remélem elgondolkodtok ezen
"anyagi kár senkit nem ért,és fel sem hozta hogy ácsi,,nekem nem tetszik adj kis pénzt a benzinbe"
Ha jogosnak tartja az elbíráló a feketét,akkor nem tudok mit tenni...de igen erőteljesen JOGTALANNAK vélem!![ Szerkesztve ]
Az elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
ZozzHUN
addikt
válasz Attila8006 #17317 üzenetére
Szia
Nem neztem hogy ki adta a feketet, bocsanat, erwyn az emlitett sertett haverom
Felhivott telon es mondta hogy be volt horpadva az oldala, inkabb neki hiszek, ha nem haragszol, teged nem ismerlek. Igy persze a fekete nem jogos, de erwyn telojat en sokszor lattam es a felsorolt hibakat nem vettem eszre.
-
Attila8006
aktív tag
válasz ZozzHUN #17318 üzenetére
a nejem mutatta a karcolást,különben én sem vettem volna észre
A müködését próbálgatva véltem ezeket a hibákat felfedezni,mivel már volt S.E x10i mobil készülékem.
Semmi gond hogy a haverodnak akarsz igazat adni,de már megbocsáss...semmilyen horpadás nem volt rajta.
A hiba mely rajta volt az egy horzsolás volt..mint utobb rá is írtam a volt tulajára,közölte véletlenül neki dörzsölte valaminek.
De én azért mert mondjuk a haverom elmegy megnézni valamit,nem fogok semmit reagálni,mert tuti nem azt mondaná amit a tény.Egy fekete kérése igen komoly érv miatt lehetséges,melyet azért mert kedves ismerősöd vagy bárkid,nem lehet kérni!
Remélem megérted.
De ha mondta volna hogy várj..adj a benzinbe pár forintot mert feleslegesen jöttem ki,tartom magam annyira Úriembernek hogy nem elhajtom,hanem megegyezünk.
De reklamációt a távozás után nem áll módomban elfogadni!
A horzsolásról bárkinek elküldöm a képet,mely igen erőteljesen kivehető hogy nem horpadás,hanem karc!Ráadásul a lágy müanyag törik,mint sem horpad a Vita egy vékony takaró lemezen zajlik,mely garantáltan nem tud horpadni,annál inkább törni viszont igen.
Lásd HTC Desire HD sim+SD kártya takaró lemez.És hogy mindenki tisztán lásson..Az x10i-re kértem volna a HTC Desire HD telómért +10k-t.Ha a karcolást is beleszámítottuk volna,akkor is igen baráti ár az a +10.Az elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
Attila8006
aktív tag
válasz ZozzHUN #17321 üzenetére
Sajnos azt kell mondjam neki annyira jogos a tény megállapítása amennyire jogosnak tartod a tied.Te sem láttad sem a fent nevezett készüléket sem engem.Aki ismer engem az tudja hogy senkit nem verek át,mert ha sikeres üzlet ember akar valaki lenni,akkor bizony a becsület a legfontosabb!
nem győzöm elégszer kihangsúlyozni hogy az üzem anyag árába 1 ftot sem kért.Vissza adta a telefont..mondta köszönöm szépen a csere nem érdekel,majd beszállt az autóba és elhajtott.
Nem hinném hogy utána kellett volna rohannom hogy: "hé haver had adjak már a benzinbe pár forintot "
Bp-Piliscsaba 23km..nem tétel üzemanyag árban sem.
Hogy megbüntették azt nagyon sajnálom.Innen látszik manapság a kreszt nem igen ismerik az emberek.
Ezennel engedjétek meg hogy ezt a témát lezárjam (legalábbis részemről).
Nem érzem úgy hogy hibás lennék,de azt sem mondom ő a hibás.Ez a csere nem jött létre.Ennyi.Más nagyon örült a készüléknek.Aminek meg én örülök.Még piros pontot is adott.
Akkor csak nem lehetett olyan rossz
Lásd ITT.
Köszöntem a beszélgetéstAz elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
barbados75
csendes tag
Nagy fekete pont [link] nak!
Utaztam miatta 150 km-t eljött megnézni a videokártyát amit meg akart venni ...
Kibontottam megnézte,erre kinyőgte,hogy nincs nála a teljes összeg mert a (kurva) ... Ő nevezte így a saját szavaival,kivette a zsebéből a pénzét!
Azt kérte várjak rá 10 percet,siet vissza,azóta is jön!
Telefonját azonnal kikapcsolta!
Győri alacsony fekete göndör hajú srác,fehér színű kocsival ... az autó márkáját nem figyeltem!
Szám nélkül hív,de amúgy megadta a számot ami amúgy titkos +36 70 510 4578 ...óvakodjatok tőle!
Azt akarta üljek be a kocsijába,de Ő fél beülni a Tiédbe,mert amúgy egyrúgásos csicskaházi!Üdv
[ Szerkesztve ]
-
toompa
őstag
Szeretnék fekete pontot adni gigabyte92-nek. Tudom,hogy hibáztam,hogy előre elutaltam neki a vételárat,de sok mindent nem lehet máshogy lebonyolítani. Ezt szerettem volna megvenni. Letagadta hogy a vételár megérkezett volna. Én már mindenhol leellenőriztem,tudtam hogy a pénz a számlájára érkezett már napok óta. Végül lemondtam a terméket és kértem hogy utalja vissza a pénzem. Nem válaszolt az üzeneteimre. Rendőrséggel való fenyegetés hatására visszakaptam a pénzem. Flegma és arrogáns üzenetet kaptam még végezetül egy bocsánatkérés helyett. Végül károm nem keletkezett,de azt az idegeskedést napokig,nem kívánom senkinek! Vigyázzatok vele!
[ Szerkesztve ]
-
pcminden
csendes tag
Cső
Én is hasonló képen jártam, kedden felhívott egy arc hogy memóriát vásárolna, de még másnap telefonál ha mindenképpen kell neki. Másnap hívott is, megbeszéltük a találkozót 4órára a városban. Felmentem vártam 10percet majd "tanulva" én hívtam fel hogy mikor jön mert itt vagyok, erre sunyin közli a telefonban hogy "ja nekem nem szóltak hogy nem kell már a ram?" mondom nem, te hívtál neked kellet volna lemondani a találkát, erre ő "a haveromnak kellet, én csak a telefont biztosítottam neki, én már kint vagyok külföldön nem is foglalkozom ezzel", közben a háttérzajban lehetett hallani hogy Déli Pályaudvar végállomás következik, persze, de ő külföldön van..........szerintem kerüljétek el, nem ér meg annyit hogy idegeskedjetek ilyenek miatt. (1sms- 30Ftba kerül)
Telszáma: 06305273688Üdv
[ Szerkesztve ]
-
xxxthrief
aktív tag
Üdv!
Sajnos megint kell irde írnom
sityu22 vett tőlem majdnem 1 battlefield bad company 2-őt!
De ő előre kérte a cd kulcsot hogy meggyőződjön hogy müxik e!
Néztem a pontozását 7+ 0- mondom jó!
Elküldtem!
Müködött neki!
Utána még beszélgettünk nyugisan,,,
majd irta hogy elküldte!
Mondom ok várom!
1 hete vártam nem jött...
irtam neki hogy mivan meg minden azt irta hogy ő elküldte! meg is adott 1 cimet amire postázta! Na itt a baj!Nem jó cimre postázta elvileg! Mert baktakék helyett apátfalvát irt és a utca házszám stimmelt!
Azóta amióta irtam neki hogy nem jó a cím (2012.03.19) azóta nem reagált semmire se!
19.-én irta hogy ő elküldte és már itt kéne lennie.. de szerintem csak kamuzik a srác!
Ezért fekete pontot kérnék neki, vagy rugjátok ki innen! itt a hirdetésem!Még várok pár napot hátha reagál... De nem hiszem!
Üdv!Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
-
enginev3.0
félisten
Frissítve
-
erwyn
csendes tag
Attila8006 nem kivánok magyarázkodni mert nem érdemes de van 2 dolog amit tisztáznék és aztán én is lezárom a témát:1. A takaró cserét csak azután ajánlottad fel itt a hardveren,hogy én kint voltam,láttam és szóvá tettem de ott nem mondtál nekem semmit erröl sem és az X10-em állitólagos hibáiról sem!!!(amúgy makulátlannak hírdetted de lett egy boritó csere közben)
2.Ha a gyorshajtás a kressz nem ismerete akkor elég sokan nem
ismerik a kresszt Magyarországon!!! Azért ezeken gondolkodj el mielött bárkit is minősítessz te "korrekt" üzletember!!! köszi a figyelmet mindenkitől -
Cashbalazs
csendes tag
ThetaLOC kollégának egy hatalmas FEKETE pontot adok ezért :[link]
Múlt héten szerdán "feladta postán" nem hajlandó megmutatni a feladói papírt, azt hazudja hogy Svájcba van, közbe meg a többi hírdetíseinél ugyanúgy irkál másoknak. Akit tudtam figyelmeztettem hogy hatalmas csaló. Remélem a többiek messziről kerülik ezt az embert. -
korcsi
veterán
Feketepontot kérnék Baloghjanos fórumtársnak ezért az üzletért.
2011.12.13-án elutaltam neki 8000ft-ot egy 32gb-os memóriakártyáért. 1 nap próba garanciát vállalt rá, 15-én megkaptam a kártyát, ekkor jeleztem neki azonnal hogy gond van, mert 1GB felett mindent elfelejtett a kártya.
16-án visszapostáztam neki gariztatásra. 2012 januárig húzodott a dolog, majd azt mondta fizetéskor visszautalja a pénzt, illetve jelezte, hogy ö csak közvetítö az ügyben.
Február negyedikén azzal jött, hogy elökerült az eredeti értékesítö, hogy eddig németországban volt a kártya, és külsö behatolás hatására sérült meg, amit mint valamennyire hozzáértö teljes mértékben elutasítok.
Megegyeztünk, hogy felezzük a boltot, utal 4000 ft-ot és "rendben" vagyunk, 02.08-án még írt, ha megkapja fizetését utal, azóta semmi, 02.21-én lépett be utoljára utána még megkértem, hogy rendezzük, mert fekete lesz belöle (ö kérte, hogy ne rontsam el ilyen piti dolog miatt a ph-s megitélését), eddig tartott a türelmem, kérem a megérdemelt pontot a kollégának!
Üdv.: Korcsi[ Módosította: kaller1 ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
pappnet
csendes tag
Kernek egy nagy fekete pontot [applestuff] es [nono1994007] kolleganak. Mindket azonosito ugyanaz a szemely a tel szam alapjan.
Az alabbi fenykepezot vettem tole: [500d] a helyszinen derult ki, hogy a gep nem igazan felel meg a leirtaknak es az o altala elmondottaknak. Az obi egyaltalan nem volt pormentes, a plexin is volt 2 melyebb karcolas, plussz nem volt nala minden tartozek, igy megalkudtunk egy 110.000 forintos arban. A helyszinen 115-t adtam, mivel mindenkeppen kellett neki meg 5e mert meg vesz valami gepet, es nincs nala egy forint se , de megegyeztunk abban, hogy az 5000-t es a maradek tartozekokat meg aznap elhozza. Itt hibaztam, hogy megbiztam benne, gondoltam mivel tobb hirdetese is van nem akar maganak rossz hirt, de tevedtem. Azota nem veszi fel a telefont, es nem is valaszol az sms-re sem, tegnap meg irt, hogy visszahiv de azota semmi. Amugy sem az en feladatom lenne, hogy szaladgaljak utana.
Nagyon ajanlom, hogy vigyazzatok vele, mert egyreszt elhallgat reszleteket, masreszt meg nem er 5000HUF-ot (plussz par tartozekot) a becsulete. -
Skodry
aktív tag
Sajnos ebben az évben harmadszor futok bele olyanba ,hogy változtatnak az áran , vagy a beígért termék nem létezik, vagy nem jelenik meg a találkozón az eladó. Jelenleg az utobbi történt.
Jelen hirdtésben szereplő vga-t megvenném ma egy kialkudott áron ,de sajnos a 3. időpontra sem jött el az illető és a telefont sem veszi fel. Tudom , hogy mi történhetett ,kapott egy jobb ajánlatot és visszatáncolt, de ezt nem mondja hanem hiteget és szépen eltűnik valószínű kemény ezer forintért eladta a becsületét....
Hirdetés
Kedves hirdető szkate11
Nagyon szépen köszönöm az inkorrekt üzletet és egy feketepontot kérnék a hirdető neve mellé"Ha ez a nap nem a barátod volt, akkor valószínűleg a tanárod volt!"
-
droving
aktív tag
Sok kellemetlen dolgom volt már itt ph , de egyet sem jelentettem.
De ez már mindent felülbírál.
Nem másról mint egy újoncról b1LL van szó.
Aki pofátlanul hülyének nézi az embert.
A story a következő.
Lejegeltetett 23.-án egy terméket velem erőszakosan ,hogy neki így kell úgy kell.
( Holott nem jegeltetem senkinek a termékeim de mivel mondta ,hogy nem budapesti )
+ még személyesen is feljönne érte ,így megenyhült a szívem rajta.
Mondta ,hogy 25.én ( tehát ma ) keresni fog.
Hoppá nem keresett , én felhívom.
Mondom neki ,hogy miről van szó stb stb ... azt mondja hát téves.
Mondom oké , én is tévedhetek.
Utána nézek ,hogy miről is van szó.
Privátban elküldte nekem a számát , és érdekes módon egyezik az előbb hívott számmal.
Visszahívom még egyszer ,hogy te ezt komolyan gondoltad-e ? !
Azt mondja nekem , hát jól átbasztalak.
Azóta nem veszi fel.
Kérdem én , hová süllyedünk még ?
Remélem ez már megér egy negatív értékelést ( fekete pontot )
Jah aról nem beszélve ,hogy telefonálás közben bemondták.
" A deák Ferenc Tér következik "
Istenem de szánalmas.
droving felhasználónak 145 pozitív értékelése van a fórumon!
-
xxxthrief
aktív tag
Üdv!
Még mindig kérném sityu22 kirúgását!
mert 1 csaló! És ha valaki megint belebotlik őt is átveri!
ott van minden!Kitiltva.
[ Módosította: Kalandor ]
Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
-
droving
aktív tag
A tiéd se piti azért .....
Többször is tapasztaltam már ilyet.
De akkor felhívtam / hívott ,hogy bocs nincs pénzem.
Vagy pedig tárgytalan.
Azoknak is elmondtam ,hogy ez így nem korrekt és lezártuk a dolgot.
De ez már undorító.
Én pedig azt szeretném ,hogy b1LL tiltsátok ki azonnal.
Mielőtt másnak pedig anyagi problémákat okozna komolyan !!!
Megnézitek a hirdetéseit , csak drága hardvereket árul.
hmmm..... de érdekes.
droving felhasználónak 145 pozitív értékelése van a fórumon!
-
xxxthrief
aktív tag
válasz droving #17344 üzenetére
Hát én 500ft-ért kaptam 1 feketét
De azért mert nekem kellett állni a postát mert nem volt bankszámlája!
Pedig ugy volt h ő állja ... de igy elgondolkodok neki se érte volna meg..
De a phmegbizhatosag-on a legjobbnak is van feketéje[ Szerkesztve ]
Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
-
kertsa
senior tag
válasz xxxthrief #17347 üzenetére
A GUID a játék azonosítója. Minden online játéknak van. Egy eredeti szerveren szokták lekérdezni konzolból. Vagy BF esetében a szerver admin tudja megnézni. A GUIDot szokták bannolni, ha valami csalást érzékel a PB vagy a szerverre telepített ANTICHEAT progi, és ezután nem tudod használni többet az a kulcsot. Annyit tudsz tenni ha még megvan neked a cd kulcs és fel tudsz menni játszani, hogy telepítesz valamilyen detected cheatet a gépre és felmész játszani. Bannolják a kulcsot és nem tudja használni többet.. viszont te sem
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Asztrofotózás
- Politika
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest