Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
acsati
aktív tag
Általában 72 dpi képek, webről webre, fehér hátterű fotók, csak nekem a fehér háttereket kéne megfelelő arányra kiterjesztenem. Otthon PS-t használok, cégnél meg eddig Gimp-et és most a 90 napos próbaidő miatt gondoltam kiváltanám a Gimp-et, mivel jóval komolyabbnak tűnik az AP.
Elkezdem használni, aztán ha sikerül belejönni, ráállni, akkor lehet megvesszük. -
acsati
aktív tag
Megleptél a gyors válasszal, köszönöm szépen.
Igen amúgy termékképekről lenne szó, sokról és ez így sajnos elég lassú lenne. Ahogy észrevettem, ha az Align változókat is használnám, akkor is romlik sajnos a minőség. Lehet akkor ez nem az én programom? Inkább fotók, fényképek feldolgozására való?
Ha méretezek is, mindig teljes képernyőre zoomol, ami elég idegesítő. -
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Affinity Photo-s kérdésem lenne. Van egy termékképem pld 500x250px méretű. Ki szeretném terjeszteni a dok. méretét 800x600-ra középre helyezve. Viszont, ahogy ezt megteszem a Resize Canvas menüpontban, úgy elromlik az alapkép minősége. Ez mitől lehet? Illetve, ha a Move tool-lal középre igazítom a réteget, akkor is romlik a minőség. Ez így működik, vagy csak vmi beállítás kérdés?

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elkezdem használni, aztán ha sikerül belejönni, ráállni, akkor lehet megvesszük.