Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyani
őstag
sajna nem tudtak hozni(most leltem meg a totyikot..)
így vettem egy CM Centurion még az elsőt. és mit a disten vásárlás után 3 nappal sátélok citybne és egy frisen nylt számtechbolt kirakatában nem megláttam... előtte nme is tudtam h ott van az a bolt...
de miután látta mezüstben nem is tetzsett ennyiramint a fekete CM...
hát így járátam... -
Fist
csendes tag
Én meg vagyok elégedve vele a fényezése szerintem tökéletes, a plexi nekem még nem karcolódott pedig már volt lan partin nem 1 szer. A nagy oldalplexi nagyon Dizájnos és jó a rálátás is a hardverekre. Nekem Wrapolva van az egész és alul fölül neon van, olyan mint egy akvárium. Hely az van benne a szerelést sem nehezíti oldalmerevítő teljesen szétkapható, persze óvatosan. A első venti a maxtor vinyóm előtt van és 28 °C fok ra lehűti. Az oldalán a két 12 es vagy 8 as nak való hely nem túl légáteresztő de segít a helyzeten. Majd belinkelek egy képet. Nekem nagyon tetszik nem bántam meg a vételt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ilyesmire gondolsz?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)