- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inkab
aktív tag
válasz
Fade_Away #45 üzenetére
Hát ez elég összetett. Szóval a házam az elég béna elrendezésű/szellőzésű és az alaplapi szenzor szerint 40 - 41C fok van benne
A hűtőm se egy izmos darab: GlacialTech Igloo 2510pro, de hangos, úgyhogy le van szabályozva 4200-ről 3000-re. Szóval ezekkel a paraméterekkel én csak a 2500Mhz-et (12,5x200) tudtam kicsavarni, de itt már adnom kellett neki 1.875V-ot (az alaplapi érzékelő ilyenkor egyébként 1.8-1.82-őt írt...
), de nem igazán volt stabil, több feszt meg nem mertem adni, (a 3Dmark05 pl. kifagyott a felénél, de pl. a dmark03 lefutott) és elég meleg is volt eléggé, 60-65C fok. Így 12x200-on használom, illetve amikor melózom, és olyat csinálok ami tudom, hogy veszélyes (pl.: Autocad Rasterdesign-ban a raszterkép teljes felületen történő koordinátahelyes torzítása 10C fokot dob a procin 1-2 perc alatt) akkor leveszem 2300Mhz-re (11,5x200).
Nekem végül is így bőven jó, ha egyszer lesz pénzem majd veszek jobb házat, meg modolok egy zalmant a lapra, mint te...
Viszont az FSB-t az istennek sem bírtam 215 fölé tolni! Jó lenne rájönni hogy a 2x256MB DDR400 SAMSUNG ramok, a lap, vagy a proci-e a szűk keresztmetszet, mert ha a ram, akkor elgondolkodok egy cserén/bővítésen...
Majd írd meg a vízzel mire jutottál! A zalmanod mennyiért lesz eladó? Full réz változat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Hegesztés topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest