Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Aktív témák
-
Dr.Momo
tag
epp a heten sikerult megoldanom debian 2.2 vel az adsl megosztas. 1db 3com 509c halokartya kivulre bellulre rtl8139 as kartya. a legnagyobb szopas a pppscript volt, mert ha megszakad a kapcsolat akkor meg kell oldani az ujracsatlakozast. ezt ugy sikeredett, hogy a kulso halokartyat modulba toltom, pppoe-val csatlakozom, ha bomlik a kapcsolat, lelovom a pppoe-t kiszedi a halokartya modult, var 30 mp et aztan ujra az egesz. Az egesz ''pppscript'' -et bebiggyesztettem az inittab-ba utanna mar csak a MASQUERADING-ot kellett megoldani. 2.4.18-as kernelt forditottam ipchains tamogatassal( az iptablestol hagyingerem van) es mar csak a az rc.x be kellett egy link (csinaltam egy /etc/route.conf-ot> '' echo ''1'' > /proc/sys/net/ipv4/ip_forward ; ipchains -A forward -j MASQ -s 192.168.1.0/24 ''
erdemes a belso ipcimnel: 192.168.x.x hasznalni!
UDV!
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest