- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3rad
tag
válasz
Capricornus
üzenetére
Én is nem rég szereztem be, és imádom. Sokban hasonlit a Generals-ra ( főleg a tovább tuningolt SAGE motor), de annyi finomitás van benne. Pl hogy nem kell a repcsiket reptérről inditani, az olyan körülményes volt, meghat a gyalogosok használhatósága, sokkal pörgősebb az egész, a grafika pedig az eddigi legszebb, amit valah láttam. Továbbá végre egy katona nem magasabb egy épületnél, sőt brutálisan kidolgozottak az épületek, a táj. Iszonyat jól eltalálták az egységeket, milyen király, hogy a repcsik nem célpontra lőnek, hanem a bejelölt területen mindenkit. Egyébként bizonyos épületekben, ha beküldünk egységeket, akkor jön a pénz. A történet bár elég klisés, de változatos (főleg a Generals-hoz képest). Szóval nekem a Generals óta ez a legjobb RTS, nem ér közelébe sem a BFME, se a Warhammer, de sztem a SW Empire at War sem lesz ilyen király.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest