Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmansysy
csendes tag
válasz
mob_zzz
üzenetére
kedves mob_zzz azon a recovery particion talalhato tobbek kozott epp ez az eRecovery program is.Mikor pedig a keszitett recovery dvd-ket a meghajtoba helyezzuk hogy vissza-allitsuk a kivant rendszert stb., akkor a fent emlitett eRecovery management programocska bootolja a Dvd-rol az egesz anyagot.Persze nemcsak ez a program de ez a legfontosabb.Ez a program a hid.Nekem meg a hid beszakadt
.
Ertelmetlen lenne a netrol eRecoveryket szedni ,probalva helyettesiteni a toroltet mert nem megy.Az Acer maga titkositott modjan ugysem sikerulne soha, es amellett meg van egy szeker mas progi es maga Vista is azon a rejtett particion.
Ugyhogy vigyazz nagyon hogy meg ne sertsd azt a particiot ha netalan egy nap rejtett formajabol valahogy megi lathato lesz, mert akkor lottek neked is mint nekem. -
xmansysy
csendes tag
válasz
mob_zzz
üzenetére
Biztonsagi masolatom az van, 3 is
, azonban azokkal a recovery DVD lemezekkel mar csak a kutyammal jatszhatnek el
.Mi ertelme ugyanis ezeknek ha a Recovery particiom mar nem letezik???
Most egyaltalan az eRecovery sem mukodik mert mikor formataltam a fent emlitett particiot akkor az is beszakadt.Link van hozza de ures,nem mukszik.LOGIKUS.Vagy nem olvastad amit fentebb irtam vagy igazabol keveset ertesz ehhez.
Akarhogy kedves reszedrol hogy segiteni probaltal csak sajnos amit irsz az nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Drón topik
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- Notebook hibák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de nem haltam bele ebbe a + költségbe 

ez a tényállás.. sajnálom nekem a vista nem jött be, ha azt akarok felteszek egyet! Én sem szóllak meg hogy vistát használsz.... Sajnálom ez van!
.
, azonban azokkal a recovery DVD lemezekkel mar csak a kutyammal jatszhatnek el
.Mi ertelme ugyanis ezeknek ha a Recovery particiom mar nem letezik???