Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cse978
csendes tag
válasz
Skytech08
üzenetére
miért veszne el automatikusan a rejtett partició??????
amikor felrakx egy op.sys-t akkor kitudod választani, hogy melyik particióra tegyed, ott biztos hogy látod a particiót.
ott törölheted és létrehozhatsz új particiót is.
én megrendeltem a win7 upg. és szerintem fel is fogom rakni.
továbbra se értem miért törlödne a rejtett partició, hisz azt a particiót törlöd (formázod) amin a vista van.
emberek rosszul gondolom?
-
mozesgy
tag
válasz
Skytech08
üzenetére
Helló.
Mindenkinek köszönöm a tanácsokat, és asszem maradok a gyárilag telepített Vista SP2-nél egy darabig. Pár hónap múlva lejár a agri, és lehet, akkor megpróbálkozom a Win 7-el.
A frissen telepített rendszerről azonnal csináltam egy mentést, ezért nagy gond nem lehet ha nem sikerül úgy, ahogyan szeretném.
Az upgrad-et, hogyan lehet véghezvinni? Gondolom ott is Format, és utána kell telepíten a Win 7-et. Ha formázom a C-t, akkor a rejtett partíció nem marad rajta a gépen????
Az ujjlenyomat olvasót és az empoweringet rajtahagytam, de szinte minden mást leszedtem a telepítés után, ezeket viszont használom.
Olvastam, hogy aki 2009-06 után vett ACER-t, azok kérhetik ingyenesen a gyári vista helyett utólagosan is a win 7-et. Szerintem én ebből nagyon kiestem sajna.
Tapasztalatok vannak a win 7-ről valakinek?? Érdemes egyáltalán cserélni a mostanit?
Egy MSI gamer gépen láttam műxeni, és jónak tűnt, és a haver szerint (ővé az MSI) jobb mint a vista, kivéve, hogy 1-2 apró gyári MSI-s progit nem tud még lekezelni, mert nem készült eddig el a kompatibilis verzió.Még egyszer köszi mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Házimozi belépő szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest