Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Xirtam #14289 üzenetére
Nem írtam hogy tökugyanaz, az inteles megfelelője. Egyébként a honlap szerint ati-val is van. Én ott néztem csak. Most lestem meg, csak valami nvidia go-s változatot láttam hirtelen, de már ott is brutál az árkülönbség. Úgy néz ki a ledes kijelző megdobja az inteles féle árát. Meglepő mert a ház ugyanaz és ha az inteleshez van ledes kijelző akkor amd-shez miért nincs
, ugyan annyiból állna összerakni, csak árat dobná meg, de nem lenne annyi mint az intel. Persze kéne egy teszt, mennyit számít a jobb kijelző, ekkora méretben szerintem sokat.
-
Nunder
őstag
válasz
Xirtam #14150 üzenetére
Bőven. Az oprendszerhez elég, más kérdés az, hogy milyen programok futnak rajta. Játékra nem ajánlanám túlzottan, de a 2006-2007-es játékok még vígan elfutnak vele. Ha pedig a WoW-on kívül nem használod játékra akkor arra tökéletes. Nem biztos, hogy minden szituációban lesz maximális élvezet a játék, de szerintem vállalható a gép.
-
Nunder
őstag
válasz
Xirtam #14148 üzenetére
Mivel eléggé közel áll az én notimhoz bátran nyilatkozok róla.
1. Melegedése átlagosnak mondható, 40-50 °C átlagos terhelésnél. Pár óra használat után esetleg 55 fok, de sose megy fel 60 fölé, ha normálisan karban van tartva.
2. Mire kéne hogy elég legyen?
3. WoW szerintem simán megy rajta, nem az erőforrás-igényéről híres az sem.
4. Wi-Fi remek, ha a driver frissítve van, és ahol netezel eléggé erős a vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad V15 G2 I5-1135G7/20 GB/256 NVMe /14" FULL HD laptop
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/40 GB/256 NVMe /14" FULL HD magyar bill/10 magos
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest