Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mindenképpen figyelj arra, hogy a szék támlája mindkét oldalon szimmetrikusan legyen megtámasztva (gerincsérv miatt).
Gondolok itt arra, hogy dönthető támla esetén amikor hátradőlsz, ha esetleg csak a jobb oldalon van rögzítve, akkor kevésbé merev támlaszerkezet esetén jobbra tekeredhet picit.
Ez esetleg helytelen testtartást eredményezhet. Én belefutottam ilyenbe. (fentebb írtam az Antares Boost székemről)
Most egy műbőr, fix támlás, fix karfás (karfa fogja a támlát), sima hinta mechanikás, olcsó széket használok (Nitro Concepts C100). Sokkal kellemesebb és stabilabb érzést nyújt, de alapvetően semmi extrát nem tud. Viszont nem nyekereg és gyakorlatilag úgy telik el egy nap, hogy meg sem érzem, ha folyamatosan ülök benne.
Jelenleg az ülő részeny törölköző van, a támlára pólót húztam. Könnyen cserélhető és tisztán tartható. Nyitott ablak mellett szeretek itthon dolgozni (értelemszerűen klima ilyenkor kikapcsolva), így viszont nem kell nekem pólóban lennem, hogy ne tapadjak a háttámlához, hanem lehetek félmeztelenül (komfortosabb, hűvösebb megoldás) és a támlán lévő póló ruhadarabot cserélem. Illetve esténként áttörlöm a széket enyhén vegyszeres törlővel.Szóval a melegben, ahogy atee fórumtárs is említette, higiénikusabb megoldás a bőr/műbőr.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest