- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
supercow
üzenetére
Nekünk a cégben emelhető asztal van, egy kapcsolóval fel-le mozgatható, és ülve és állva is lehet mellette dolgozni.
Azt tudom elmondani, hogy az álló helyzetben való dolgozás csakis rövid időszakokra javasolt. Tehát váltogatva szabad csak! Én augusztus óta betegeskedek, farokcsont fájással kezdődött. Nem is ez a lényeg, hanem hogy nagyon sokat állva dolgoztam (naívan hogy kíméljem a farokcsonti részt), gyakorlatilag majd 3-4 hétig. Azonban több kárt okoztam mint hasznot, úgy megfájdult a térdem, bokám, aztán a csípőm is, hogy alig tudtam kikeveredni belőle. Túlterheltem az állással. Szóval ezt csak mérsékelten érdemes.
Tehát hasznos az emelhető asztal, és ha időnként tudunk állni is, de tényleg ésszel kell! Sokat számít az is, hogyan tartod magad állás közben, pl. fél lábon még rosszabb!
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- TCL LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- Alkoholista nevelde
- Projektor topic
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Mikrofon topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- AOC Q27G4ZR 1440p IPS 27" 240Hz 1ms G-Sync monitor 2.5 év garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest