Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kazmerr

aktív tag

válasz tobias88888 #14315 üzenetére

Ezt nem hiszem el! Végigvertél mindenkit 20 perc alatt? Hogy? Én letoltam a az edzőpartnert (mondjuk őt relatíve gyorsan) és még 3 meccset, amiből 2 pontozás volt... Nem vagyok egy boxoló alkat, de mozgok rendesen, viszont a 2 pontozásos végén szakadt rólam az izzadtság :)

Jelenleg is több ellenfél van (hármat láttam eddig, az első edző ellenfél asszem nem üt vissza, a második ugly joe, a harmadik pedig a reverend volt), több helyszín (volt az edző terem és a kazamaták, de megnyílt még egy de azt már nem volt erőm megnézni). Plusz vannak kihívások, szellem ellen lehet boxolni, zombi ellen és még egy ilyen extra ellenfél van.

A kezdésnél amikor ráállsz a mérlegre és a kamerába nézel akkor pont a magasságodat nézi meg ;)
    De lehet benne custom meccseket tolni, és ott fel lehet tolni a ellenfél erősségét, ha jól emlékszem (én csak a helyszínt állítottam át.)

Ami gond, hogy egy ember készíti, így lassú a fejlesztés, de a 10$-t szerintem már most simán megéri.

Új hozzászólás Aktív témák